Weekendtip: Onbeperkt brunchen en cocktails bij het Wilde Westen

Elke maand testen wij samen met Popcorn & Pumps, de blog voor levensgenieters, de plekken waar je op zondag het lekkerst kan brunchen. Want wat is er nou beter dan je weekend af te sluiten met je vrienden, lekker eten en een cocktail in je hand? Deze week: Het Wilde Westen in Amsterdam West.

Het Wilde Westen is wat ons betreft the place to be in onze hoofdstad om de (brakke) zondag in stijl af te sluiten. Bij deze hotspot, tegenover het Bos en Lommerplein, kan je voor 15 euro onbeperkt genieten van het heerlijke buffet. Maar het wordt nog veel leuker want voor slechts twee tientjes meer mag je ook nog eens eindeloos drankjes bestellen van de cocktailkaart!

wilde-westen-2

schermafbeelding-2016-12-13-om-12-09-36

Maar eerst even over de meterslange tafel die helemaal volgedekt staat met de lekkerste gerechten. Je hebt keuze uit quiches, fruit, croissantjes, salades, gevulde wraps, roerei, lasagne en als dessert kan je uit verschillende hemelse taartjes kiezen. Los van het buffet mag je per persoon ook een warm gerechtje (vega, vlees of vis) van de kaart kiezen.

Dan zijn we nu bij de cocktailkaart aangekomen. Daar staan maar liefst tien verschillende cocktails op. Onze favoriet: de Bois et Lombre, met gin, martini, St. Germain, ginger ale en munt en limoen. Maar ook de Moscow Mule, met wodka gemberbier, komkommer en limoen, drinkt wel erg lekker weg.

wilde-westen-4

Als je een beetje vroeg begint met brunchen en je lever het aankan heb je tijd zat om al die lekkere cocktails van de kaart te proeven. Oke, tien cocktails op een dag wegtikken is misschien wel een beetje teveel van het goede dus dan raden wij je aan om gewoon nog een keertje terug te komen. En dat wil je zeker, want het Wilde Westen is, mede dankzij het leuke en gezellige personeel, een plek waar je je meteen thuisvoelt.

Nieuwsgierig, hongerig en/of dorstig geworden? Reserveer dan nu je zondagsbrunch (10.00 – 16.00 uur) via de website: www.wilde-westen.nl

Benieuwd wat onze vrienden van Popcorn & Pumps ervan vonden? Dat lees je hier.

andere artikelen