Foodhallen Rotterdam & Amsterdam: Pak je koffers voor een culinaire wereldreis

Doordat veel vakantieplannen in het water zijn gevallen moeten we ons in eigen land gaan vermaken. En dat is met alle bijzondere staycation-deals die door het hele land worden aangeboden helemaal niet zo lastig. Zo kun je in de Foodhallen in Rotterdam en in Amsterdam vanaf 1 juni terecht voor een culinaire staycation waarbij je een dag onder een dak eet, drinkt en overnacht. 

Wat je kunt verwachten? Een culinaire trip langs diverse werelddelen want voor wie de Foodhallen niet kent: je eet er alles wat je lekker vindt!  In één maaltijd vlieg van je van Spanje via Mexico naar Vietnam om vervolgens met een cocktail neer te strijken bij ondergaande zon op het terras in Rotterdam. Wil je jezelf extra in de watten leggen? Dan kun je na je culinaire wereldreis lekker blijven slapen, want de Foodhallen Rotterdam en Amsterdam heeft een speciale samenwerking opgezet met Room Mate Bruno (Rotterdam) en Hotel de Hallen (Amsterdam). De deal? Eten, drinken, slapen en ontbijten voor slechts 150 euro. 

Het arrangement is zowel in Rotterdam als Amsterdam vanaf 1 juni te boeken. Mocht je krap bij kas zitten houdt dan de socials van de Foodhallen in de gaten, want vanaf volgende week is er een special arrangement te winnen. 

Website: www.foodhallen.nl/staycation 

andere artikelen