Opening Duke of Tokyo: karaoke in Amsterdam was nog nooit zo leuk

Amsterdam is een nieuwe karaoke-experience rijker. En wat voor één! Duke of Tokyo is de eerste locatie in Amsterdam waar je een eigen karaoke booth kunt reserveren. Your Daily Life was bij de exclusieve opening van deze nieuw hotspot.

Door Robert de Graauw

Iedereen houdt van karaoke. En wie zegt van niet, doet dat alsnog na twee gin tonic. We waren dan ook meteen laaiend enthousiast toen we hoorde dat Duke of Tokyo zijn deuren ging openen in hartje Amsterdam. Dit karaokefestijn is te vinden in de Reguliersdwarsstraat. Binnen zijn maar liefst acht booths van verschillende formaten te vinden.  De kleinste booth is geschikt voor zo'n vier mensen, in de grootste passen ruim 25 zangtalenten. Iedere ruimte is sfeervol aangekleed en heeft zijn eigen stijl. Denk aan bloesemboompjes en discoballen.

Wanneer je binnenloopt waan je jezelf meteen in een andere wereld. Het is alsof je in een videogame rondloopt die zich afspeelt in Japan. Er is een keuken waar lekkere hapjes in Oosterse stijl worden bereid en het bargedeelte wordt vermaakt door beats van een dj. De aankleding is goed verzorgd; van lampionnen tot neonlichten, en zelfs het toilet is met zijn glittervloer en gouden kranen geheel in stijl.

Topsport

Tijdens het zingen van een paar van onze favoriete hits (denk Britney, Mariah en Beyoncé) kwamen er wel achter dat karaoke een echte topsport kan zijn. Na een halfuur de longen uit ons lijf te hebben gezongen, kunnen we geen noot meer raken. En dan te bedenken dat je de karaokeruimtes per twee uur kunt huren! Maar ach, wat maakt het uit. Niemand anders dan je beste vrienden die het kunnen horen.

Prijzen komen ongeveer uit op 12 euro per persoon, per 2 uur. Mocht je op karaoke-avontuur willen gaan, is het verstandig om te reserveren op de website. Dan weet je zeker dat je gouden strotje aan zijn trekken komt. 

andere artikelen