4 x boozy brunch spots in Amsterdam

Wat is er nou beter dan je weekend afsluiten met een heerlijke brunch en een goede cocktail in je hand? Your Daily Life ging op zoektocht door Amsterdam en vond vier toffe spots waar je op zondag terecht kunt voor een boozy brunch.

Mama makan

Mama Makan

Ben je gek op de Indonesische keuken? Bij Mama Makan kun je elke zondag terecht voor een unlimited Bali Brunch. Voor 35 euro krijg je zoveel Indonesische gerechten als je maar wil. Denk hierbij aan Gado Gado en een heerlijke Indonesische soep. Vergeet geen ruimte te bewaren voor het dessert want het dessertbuffet is nogal uitgebreid en biedt dus erg veel keuze. 

Adres: Spinozastraat 61, Amsterdam
Website: www.mamamakan.com

boozy

Persijn

Elke eerste zondag organiseert het fancy hotel-restaurant Persijn een Sunday Boozy Brunch. Voor 49 euro bestel je tussen 12.00 en 15.00 uur onbeperkt allerlei delicious gerechten (gepocheerde eieren, oesters, pancakes, fruit en nog veel meer) van het menu. Bij de prijs inbegrepen zit ook nog eens onbeperkt drank. Zo kan je kiezen uit drie verschillende cocktails (bloody mary, rum punch en espresso martino), vier verschillende wijnen en bier. Natuurlijk hebben ze ook heerlijke verse sapjes, koffie en thee en is er een dj die de lekkere deuntjes verzorgt. 

Adres: Amstelvlietstraat 4A, Amsterdam
Website: www.persijn.nl

wilde westen 1

Het Wilde Westen

Het Wilde Westen is de ideale en de meest sfeervolle plek voor grote vriendengroepen (ook geschikt voor ouders met kinderen). Hier kun je elke zondag tussen 11.00 en 16.00 uur voor 15 euro p.p. onbeperkt genieten van taartjes, sandwiches, soep, eieren en nog veel meer lekkers. Voor twee tientjes meer wordt het nog leuker en lekkerder want dan krijg je er ook nog eens onbeperkt cocktails bij. Wat dacht je van een ouderwetse mojito? of een Mosow Mule? Ze zijn verslavend lekker. Oppassen dus! 😉 

Adres: Bos en Lommerplantsoen 1, Amsterdam
Website: www.wilde-westen.nl

Restaurant C - Januari 2018 (by Dishtales) (2 of 38)

C Amsterdam

Onze favoriete plek voor de lunch is restaurant C Amsterdam. Bij C is alles tot in de puntjes verzorgd en eet je de lekkerste en meest verrassende gerechten voor een betaalbare prijs. Mocht je dus zin hebben in een culinaire lunch (check Facebook voor de data) waarbij je heel bijzondere smaken proeft en lekker lang aan tafel kunt zitten, dan is C de plek voor jou! Vergeet bij de lunch trouwens niet om een cocktail- of wijnarrangement te bestellen want dat maakt die overheerlijke lunch helemaal compleet. 

Meer weten over C Amsterdam en het menu? Lees hier onze review. 

Adres: Wibautstraat 125, Amsterdam
Website: c.amsterdam

andere artikelen