Restaurant Baro heeft het meest tropische en zomerse terras van Amsterdam

Wie het terras van Edel/Het Sieraad mist kan zijn geluk niet op want sinds deze week hebben de mensen achter restaurant Daalder er een gloednieuw en nog mooier terras geopend. Met BARO Amsterdam willen de eigenaren de zomerse en tropische vibes die je op het populaire Ibiza en Tulum ervaart samenbrengen. En met de verfrissende cocktails, palbomen en streetfood komen ze aardig in de buurt. 

Wie de plek niet kent: het ruimte terras ligt aan de gracht en staat deels pal in de zon. Aan het water kun je plaatsnemen aan houten tafels met bankjes waardoor je makkelijk met een grote groep kunt aanschuiven. Wie meer houdt van restaurantvibes kan aan het andere gedeelte aanschuiven aan de met linnen gedekte tafeltjes. Bij BARO eet je uitsluitend buiten op het terras, maar ook met minder goed weer is het er goed toeven want een gedeelte van het terras is overdekt en als het echt fris wordt kunnen de heaters aan. 

Op het menu staan voornamelijk gerechtjes om te delen zoals nacho's met misschien wel de lekkerste quacemole die je ooit hebt gegeten, Mexicaanse kapsalon en pokebowl maar ook goedgevulde tortilla's met chicken en pulpo, tonijn en malse vega kip. Natuurlijk drink je daar een zomerse Sangria bij, een Margarita of een Mexican Mule bij. Vooral van de witte Sangria zijn wij groot fan. 

BARO Amsterdam heeft door de alle tropische vibes het in elk geval allemaal in zich om hét zomerse terras van Amsterdam te worden!

BARO Amsterdam
Postjesweg 1, Amsterdam
Reserveren: BARO Amsterdam

andere artikelen