Amsterdamse dartclub Oche (her)opent haar deuren op 26 augustus

Vanaf volgende week is Amsterdam weer een nieuwe bar rijker en dat is niet zomaar een. Oche, spreek je uit als 'ok-i' opent op 26 augustus de deuren van een bar met een uniek gastro-gaming concept. Dat betekent borrelen, eten en tussendoor een portje darten. 

Wie een avondje Oche reserveert wordt uitgenodigd om zijn telefoon weg te leggen en zich 85 minuten lang te storten op een gepersonaliseerd dartspel vol actie. Ondertussen kunnen zij genieten van shared menus die zijn samengesteld door de bekroonde food whisperer Nield van Halen, voormalig chef-kok van Michelinsterren-restaurant De Hoefslag. Uiteraard zijn alle gerechten speciaal gemaakt om met één hand te eten. 

Oche_©presstigieux13

Het gastrogaming concept is overgewaaid vanuit Oslo en Amsterda is een van de vijf vestigingen wereldwijd met een lokaal geselecteerd team. Overigens kun je hier, zo schijnt, ook heerlijke cocktails drinken. En natuurlijk is er ook een uitgebreide bier- en wijnkaart waarbij het bier zichzelf tapt tot perfectie. 

Oche Amsterdam klinkt als een toffe plek voor een datenight, feestje of gewoon een goede borrel. Reserveren kan vanaf 26 augustus. 

Oche Amsterdam
Website: Oche.com
Adres: Utrechtsestraat 11, Amsterdam

andere artikelen