Audiomerk Bang & Olufsen opent Pop-Up Store in Amsterdam

0
koptelefoon 1

High-end audiomerk Bang & Olufsen heeft onlangs haar eerste pop-up store in Amsterdam geopend. De Bang & Olufsen Pop-Up Store Inspired By The Ocean zit gevestigd in The Pelican Studio aan de Amsterdamse Raadhuisstraat en is ingericht door designer Germans Ermičs.

De spring/summer 2018 collectie bevat hoogkwalitatieve lifestyle limited edition speakers en headphones, geïnspireerd door de levendige en krachtige kleuren van de oceaan. Designer Germans Ermičs: “In Amsterdam is overal water en het fascineert me altijd: het is mysterieus en verandert constant. De reflectie van het licht zorgt ook voor interessante kleuren.”

kop 1

Zijn interpretatie daarvan is verwerkt in de Pop-up Store, die op een bijzondere manier wordt gepresenteerd: op speciaal ontworpen zuilen van kleurrijk dry coated aluminium en tavertine. Ermičs: “Ik wilde de winkel als een tentoonstelling inrichten, waarbij ieder product op een unieke manier wordt getoond.”

De Bang & Olufsen Pop-Up Store Inspired By The Ocean is nog tot 5 augustus 2018 open.

Adres: Raadhuisstraat 35, Amsterdam

 

Over de auteur

Anne Tonen

Anne Tonen

Anne Tonen is de founder & owner van Your Daily Life. Ze gaat het liefst elke dag uit eten, is een enorme wijnliefhebber en houdt van een goed feestje. Verder is ze ontzettend nieuwsgierig en gaat ze graag in gesprek met mensen met bijzondere, inspirerende of ontroerende verhalen.

Geen reacties

halloween

5 x de leukste Halloweenfeestjes

Halloween wordt in Nederland steeds uitbundiger gevierd. Ook dit jaar kun je je vampiertanden, schmink en bebloede kleding weer uit de kast halen. YourDailyLife zocht uit welke ...