Sanne test het op afstand bedienbare ei

Gastredacteur Sanne (28) test de populairste seksspeeltjes voor jou uit. Deze maand alweer het laatste speeltje: het op afstand bedienbare ei.

Zaterdagochtend, het zonnetje schijnt en ik ben binnen een Malm in elkaar aan het zetten. Je weet wel, die Ikea-kast die zo ongeveer ieder huishouden in gebruik heeft als sokkenla.

Als ik mijn Zweedse vrienden mag geloven is het in elkaar zetten van dit meubel geen appeltje eitje. Vol goede moed scheur ik de dozen open, Spotify aan en gaan. Na een uur begin ik me echter af te vragen waarom Ikea, naast een lading schroeven en 500 planken, geen doosje Prozac bij dit meubelstuk levert. Gelukkig sleept het album van The Weeknd me er doorheen, het einde van dit project… “I feel it coming”.

Als ik bij het in elkaar schroeven van de lades aankom valt me op dat de kast dieper is dan het konijnenhol uit Alice in Wonderland. Je kunt er van alles in verstoppen. Sekspeeltjes bijvoorbeeld, niemand die ze zal vinden. Wat een uitkomst, een positief puntje in de Zweedse duisternis. Mijn vrienden hadden gelijk, wat een k*tkast. Het album van The Weeknd heeft zichzelf al vier keer opnieuw afgespeeld en ik voel me alles behalve een “motherfucking stargirl”. Twee uur later staat het gevaarte ein-de-lijk overeind. Het is met kasten soms net als met mannen. Eerst eindeloos fröbelen en dan heb je er hoogstwaarschijnlijk plezier van.

Aangezien het in elkaar zetten van de Malm deze week tot mijn hoogtepunten behoorde vond ik het wel tijd voor wat spanning. Komt het even als geroepen dat het speeltjesparadijs nog een verborgen schat blijkt te hebben: Het op afstand bedienbare ei. Ik haal het roze ei uit de bovenste la van mijn nieuwe Malm. Er zit een piepklein roze afstandsbediening bij. Zo klein dat ik me een seconde afvraag of Alice hier iets mee te maken heeft. Hmm even kijken. Ik leg het ei op de vloer en druk op de afstandsbediening, het ei trilt over de grond met de snelheid van een formule 1 wagen waar Max verstappen jaloers van zou worden.

bocas-speeltje

Ah ik snap hem. Het ei gaat naar binnen en iemand anders bestuurt hem met de afstandsbediening. Dit moeten we uitproberen. Ik vraag vriendin X om mee te gaan naar een restaurant. Ze is niet zo handig met techniek maar aan en uit moet lukken. We komen aan bij Boca’s, eerst een flesje wijn. Wat als iemand het opmerkt, of als dat ding te veel geluid maakt. Als onze bruschetta’s met biefstuk worden gebracht is het tijd voor het experiment. De buurvrouw kijkt me met grote ogen aan, hoort ze dat gezoem? Ik voel me de stoutste bezoeker van dit restaurant, de Malm ellende ben ik in een klap vergeten. Ik voel me als Alice in Wonderland. Prozac is niet meer nodig. Appeltje eitje.

sanne-restaurant

Cijfer: 8 (plezier heb je er sowieso van)

Het vibrerende ei van Delfi Toys is te koop bij de volgende seksshops:

Alfa Blue Bookshop, Nieuwendijk 26 in Amsterdam
Happy Shop, Oudebrugsteeg 5 in Amsterdam
Heaven o7, Warmoesstraat 62 in Amsterdam
Miranda, Amsterdamsestraatweg 427 in Amsterdam

Lees ook: Sanne test de Womanizer en Sanne test het konijn

andere artikelen