Amsterdamse Bos omgetoverd tot buitenbioscoop tijdens Forest Filmfestival

Filmliefhebbers opgelet! Amsterdam heeft er een nieuw open air filmfestival bij en wel op een van de mooiste plekjes van Amsterdam: het Amsterdamse Bos. Daar wordt op 6 en 7 september het Forest Filmfestival georganiseerd en dat betekent languit in het gras onder de sterrenhemel kijken naar de mooiste films. 

De openluchtbioscoop is een initatief van filmplatform Cinetree en het Amsterdamse Bostheater. Elke film zal worden ingeleid door een filmexpert en voor dit speciale weekend zijn er twee titels uitgekozen die perfect passen bij de setting in het Amsterdamse Bos.  

Into the Woods & Captain Fantastic

Op vrijdag 6 september kan je terecht voor Into the Wild. Deze bekroonde film vertelt het verhaal van Chris, een jonge student die zijn geluk wil vinden ver weg van de materiele wereld. En op zaterdag 7 september staat Captain Fantastic op het programma. In deze voor een Oscar-genomineerde filmhit besluiten Ben en Leslie Cash zich terug te trekken in de diepe bossen van de Pacific Northwest om hun zes kinderen op geheel eigen wijze, ver van de beschaving, op te voeden. 

Gratis entree 

Entree voor beide avonden is gratis. Voor wie niet in het gras wil liggen is er de mogelijkheid om 24 uur voorafgaand aan de filmavond online een strandstoel te reserveren. Ook kun je daarbij een picknickmand met lekkere happen bestellen. 

Tijden

19:00 Deuren open`
20:00 Start programma
20:30 Introductie door filmexpert
21:00 (Sunset) Start film

Locatie
Amsterdamse Bostheater 
Duizendmeterweg  7
1182 DC 
Amstelveen

Meer info: www.cinetree.nl/forest

andere artikelen