Line up Amsterdam Open Air bekend gemaakt

0
AOA2017_-®Niels_de_Vries_1

De line up voor Amsterdam Open Air, dat op zaterdag 2 en zondag 3 juni plaatsvindt in het Amsterdamse Gaasperpark, is bekend. Tijdens de achtste editie van dit populaire festival treden maar liest150 artiesten op, waaronder Ronnie Flex & Deuxperience, Kris Kross Amsterdam, b2b Paul Woolford (Verenigd Koningkrijk), Dave Clarke en De Sluwe Vos. 

Zowel op de zaterdag als de zondag kunnen de festivalgangers terecht bij negen verschillende stages waarbij Juan Sanchez, Girls Love DJS, Joey Kay, Moksi en Omar S dit jaar hun opwachting maken. Daarnaast verwelkomt het festival een groot aantal liveacts zoals: Jonna Fraser & band, Matador, Sam Feldt en Fjaak. 

Zoals je kunt lezen is Open Air voor een breed publiek toegankelijk. Techhouse, deephouse, techno, eclectic, UK, Hiphop, disco en verschillende Afrikaanse en Arabische muzikale stijlen komen hier aan bod. Voor ieder wat wils dus. 

Belangstellenden kunnen zich tot 26 februari 23:59 in schrijven voor de ‘Early Access Day Ticket Sale’. Deze early access start op 28 februari om 12:00 uur. Deze is dus alleen toegankelijk wanneer je je hier van te voren voor hebt ingeschreven.

Locatie: Gaasperpark Amsterdam
Datum: 2 & 3 juni 2018
Website: check www.amsterdamopenair.nl voor tickets, line-up en meer informatie

Over de auteur

Anne Tonen

Anne Tonen

Anne Tonen is de founder & owner van Your Daily Life. Ze gaat het liefst elke dag uit eten, is een enorme wijnliefhebber en houdt van een goed feestje. Verder is ze ontzettend nieuwsgierig en gaat ze graag in gesprek met mensen met bijzondere, inspirerende of ontroerende verhalen.

Geen reacties

pasta-hoofdfoto

Faye’s recept: Winterse pasta

Dat koken heb ik natuurlijk niet van een vreemde. Al zolang ik mij kan heugen maakt mijn moeder met ‘niks in the fridge’ nog een ...