Bijna open: De Kop van Oost – zomerse hotspot aan het water in Amsterdam Oost

0
kop van ooost

In een voormalige fabrieksloods aan het Zeeburgerpad in Amsterdam Oost opent deze zomer een nieuw zaak. De Kop van Oost, zoals het café-restaurant gaat heten, is ideaal voor zomerse dagen want het krijgt een fantastisch terras met uitzicht op het water en de molen van Brouwerij 't IJ. 

Het interieur van De Kop van Oost wordt lekker licht en transparant. Het krijgt een prominente bar met een semi open keuken, een aangebouwde serre en dus een terras waar je terecht kunt voor ontbijt, lunch, borrel en diner. En dat allemaal voor toegankelijke prijzen, zo beloven de eigenaren van het restaurant. 

Op de menukaart komen klassiekers met een twist te staan en verder zal er genoeg keuze zijn uit bier, wijn en bijzondere cocktails want De Kop van Oost wil zich voornamelijk gaan richten op mensen die van een goede borrel houden. Worden wij heel erg blij van!

De verwachting is dat De Kop van Oost begin deze zomer haar deuren openslaat. 

Website: www.dekopvanoost.com

Over de auteur

Anne Tonen

Anne Tonen

Anne Tonen is de founder & owner van Your Daily Life. Ze gaat het liefst elke dag uit eten, is een enorme wijnliefhebber en houdt van een goed feestje. Verder is ze ontzettend nieuwsgierig en gaat ze graag in gesprek met mensen met bijzondere, inspirerende of ontroerende verhalen.

Geen reacties