Bijna open: Japanse karaokebar Duke of Tokyo

Nieuws waar we heel erg blij van worden: dit voorjaar opent aan de Reguliersdwarsstraat in Amsterdam een nieuwe Japanse karaokebar waar je met zes tot vijftien man los kunt gaan op foute hitjes in prive karaoke booths. Duke of Tokyo, zoals de bar gaat heten, wordt zo ingericht dat het net lijkt alsof je je in Japan begeeft. 

De karaokebar is een initiatief van vijf Amsterdamse vrienden die met een crowdfundactie afgelopen jaar bijna 194.000 euro ophaalden om hun droom te realiseren op een eigen vaste locatie. De naam van de bar kan je trouwens bekend voorkomen aangezien de mannen afgelopen zomer al met een door hun zelf gebouwde mobiele karaokeclub langs festivals als Wildeburg, Into the Woods en Bachus Wijnfestival rondtrokken. 

Maar wat maakt The Duke of Tokyo nou anders dan al die andere karaokebars in Amsterdam? In deze bar kun je naast zingen ook drank, zoals bier of sake, bestellen en hiervoor hoef je niet in de rij te staan. Nee, deze drankjes bestel je gewoon met je telefoon. Daarnaast hoef je ook geen nummers aan te vragen, maar scroll je op de iPad naar je favoriete nummers. 

Kun je ook niet wachten? Dan hebben we goed nieuws want Duke of Tokyo opent al vanaf 23 april haar deuren!

Adres: Reguliersdwarsstraat 37, Amsterdam

andere artikelen