Amsterdam krijgt een krokettenrestaurant

0
Schermafbeelding 2017-05-09 om 20.22.15

In de Amsterdamse Houthavens opent begin juni een restaurant waar alleen kroketten verkrijgbaar zijn. Op het menu staan zo'n twintig soorten kroketten die door vader en zoon Ad en Steven Popelaars met liefde worden bereid.

Wat je precies kan verwachten? "Van garnalenkroketten, tot krabkroketten, vleeskroketten en ook heel veel vegetarische kroketten", vertelt Ad in Het Parool. 

Wilde Kroketten, zoals het restaurant gaat heten, zal twee verdiepingen tellen. Een voor de lunch en borrel beneden. Boven kan je plaats nemen in het restaurant waar een vijfgangen-diner wordt geserveerd. "Dat bestaat heus niet alleen uit kroketten, drie van de vijf gangen wel en we serveren daar lekkere wijntjes bij." In de bar kan je ook terecht voor lekkere cocktails of speciaalbiertjes. 

De datum van de opening is nog niet bekend, maar zodra het zover zijn wij de eerste die het je laten weten!

Over de auteur

Anne Tonen

Anne Tonen

Anne Tonen is de founder & owner van Your Daily Life. Ze gaat het liefst elke dag uit eten, is een enorme wijnliefhebber en houdt van een goed feestje. Verder is ze ontzettend nieuwsgierig en gaat ze graag in gesprek met mensen met bijzondere, inspirerende of ontroerende verhalen.

Geen reacties