Nieuw: wijnbar Shiraz in Amsterdam Centrum

Wij zijn dol op wijn en daarom besteden we ook graag aandacht aan dit heerlijke nieuws: Amsterdam heeft er een nieuwe wijnbar bij. De wijnbar, genaamd Shiraz, vind je in hartje centrum en hier worden maar liefst 140 verschillende wijnen geschonken, afkomstig uit elke hoek van de wereld. De ideale plek om lekker te borrelen, bij te kletsen en nieuwe wijnen te ontdekken. 

wijnbar 1

Bij Shiraz zijn naast de 100% Shiraz wijnen ook andere druiven goed vertegenwoordigd. Vind je het lastig om te kiezen of heb je stiekem niet zoveel verstand van wijn? Het personeel legt het je maar al te graag uit en zoekt samen met jou een wijn voor je uit die jij lekker vindt. Ook een privé wijnproeverij met je vriendengroep is hier mogelijk. 

Shared dining

Ook qua eten heeft de bar veel keuze. Een goed glas wijn is namelijk niks zonder een lekker hapje. Op het menu staat ontzettend veel lekkers wat je met je tafelgenoot kunt delen. Van koude tot warme gerechtjes en ook worden er verschillende borrelplanken geserveerd met kazen, charcuterie en een mix van vlees- en visgerechtjes. 

 Wij kunnen niet wachten om een kijkje te gaan nemen! 

Adres: Lijnbaansgracht 267, Amsterdam
Website: www.shirazamsterdam.nl

 

andere artikelen