8 x toffe cadeaus voor je op je verlanglijstje

Over een paar dagen is het alweer kerst. Slaat bij jou de stress ook al toe? Vind jij het ook zo lastig om elke keer weer iets leuks te verzinnen voor jezelf of voor je dierbaren? Check dan onze cadeautips voor de decembermaand. 

Door: Albertine Pomper

Vaas

Vaas

Vazen zijn tegenwoordig niet alleen maar een gebruiksvoorwerp, maar ook een woonaccessoires voor in je huis. Ferm Living en House Doctor hebben prachtige vazen, maar je kunt natuurlijk ook gewoon de Hema induiken. 

Beauty producten

Beautyproducten

Een beetje afgezaagd, maar altijd goed. Deze voorraad is nooit groot genoeg, toch? Een luxe douchegel, mooie nagellak of een lekkere parfum. Je maakt mij altijd blij met een Rituals scrub of make-up producten. 

Prent Liekeland 2

Print van een ontwerper

Dit is niet zo voor de hand liggend en dus heel origineel. Ik vind dit zelf helemaal geweldig om te krijgen. Ik heb thuis een behoorlijk kaarten- en prentenverzameling. Ook leuk om in te lijsten en op te hangen. Een print van Liekeland, 12 Nice Things of Majasbok zijn wat mij betreft must-haves. 

 

Happy Socks

Sokken

Sokken mogen tegenwoordig gezien worden en met de koude dagen in aantocht zijn ze extra welkom. Lekkere warme sokken van de Hema of kleurrijke Happy Socks, daar word je toch gelijk helemaal blij van?

Sloffen

Pantoffels

Ik heb altijd koude voeten, dus naast warme sokken, maak je mij ook blij met sloffen. En dan het liefst van die foute, met zo’n dierenhoofd erop. Love it!

House of Rym kopjes

Koffiekopjes

Ik heb een kast vol koffiekopjes. Als ik mooie zie, koop ik ze. Wie deze tic deelt, moet zeker even kijken naar de prachtige kopjes van House of Rym. Die wil je toch gelijk hebben? 

Handlettering

Handletteren

Handletteren is hip. De creabea’s onder ons zullen zo’n starterskit dan ook helemaal geweldig vinden. In korte tijd leer je de mooiste letters en cijfers maken. 

House Doctor zak

Waszak

Dit klinkt suffer dan het in werkelijkheid is. Waszakken en paperbags zijn hip en worden overal voor gebruikt. Ik heb er zelf inmiddels ook een paar in mijn huis staan en zeker niet om de vuile was in te doen. Ze maken opruimen zelfs een stukje leuker.

andere artikelen