Heb je nog geen flauw idee waar je oudejaarsavond gaat vieren? Wij helpen je graag een handje en hebben een aantal toffe feestjes in Amsterdam op een rij gezet.

encore

Encore New Years Eve

Wanneer: 31 december van 23.00 – 5.00 uur
Waar: Melkweg, Amsterdam
Prijs: Early bird: 32,50 euro
Website: Facebook
Extra info: Drie verschillende stages, meer dan 15 dj's en met 3000 andere partygangers ga jij het nieuwe jaar in op de lekkerste dancehall, hiphop en r&b songs. 

Credit: Facebook
Credit: Facebook

Breakfast Club is Burning

Wanneer: 1 januari van 8.00 tot 17.00 uur
Waar: Radion, Amsterdam
Prijs: 25 euro
Website: Facebook 
Extra info: Voor iedereen die er niet genoeg van kan krijgen en nog even door wilt gaan: Radion is de perfecte plek voor een onvergetelijke after! 

happy new year

Happy New Year Feelings  Friends

Wanneer: 31 december van 22.00 tot 5.00
Waar: De Marktkantine, Amsterdam
Prijs: 47,60 euro
Website: Facebook
Extra info: Hier luid je het nieuwe jaar in met de vrolijkste 90's en 00's hits, zing je mee met de foutste guilty pleasures en show je je dansmoves op de vunzigste r&b deuntjes. 

king

King of The Gypsies

Wanneer: 31 december van 22.00 tot 05.30 uur
Waar: Undercurrent, Amsterdam
Prijs: Early Bird: 55 euro
Website: Facebook
Extra info: Specieel voor oud&nieuw wordt het Rozentheater omgetoverd tot een gypsy walhalla. Bezoekers worden verwacht in gypsy-stijl te arriveren met snorren, zwierende rokken, hoeden, bontlaarzen, gouden tanden en tatoeages. Wat je qua muziek kunt verwachten? Vier heel uiteenlopende zalen! Met Gypsy bands en dj's zoals Awanto 3, Jan van Kampen en MS PILOT. Maar verwacht ook flamenco, waarzeggers en intieme gitaarconcerten. Klinkt als het perfecte feestje!

nieuwjaarsdans

De Nieuwjaars dans

Wanneer: 1 januari van 13.00 tot 23.00 uur
Waar: Thuishaven, Amsterdam
Prijs: Nog niet bekend
Website: Facebook
Extra info: Yes! Thuishaven gaat door met haar traditie en organiseert wederom op 1 januari De Nieuwjaarsdans. Achter de tafels staan onder andere Magda, Cinnaman, Benny Rodrigues en Miss Melera. Heerlijk wakker worden (of doorhalen) dachten wij zo!

Credit: Facebook
Credit: Facebook

New Year's Eve at RADION

Wanneer: 31 december van 22.00 tot 7.00 uur
Waar: RADION, Amsterdam
Prijs: Early Bird: 25 euro
Website: Facebook 
Extra info: Huisfeestjes zijn altijd fijn, maar wil niemand van je vrienden zijn huis ter beschikking stellen? Bij RADION vier je O&N in een warme intieme setting. Line up: Antal, Margie, Bryan The Aquarius, KAMMA en nog nog veel meer.  

Geef een reactie