De leukste head wear trends van dit moment 

Hoofddeksels zijn weer hot! En dat is goed nieuws want dit is misschien wel de leukste trend die er is, omdat iedereen ze kan dragen op zijn of haar eigen manier. Draag de hoofddeksels als aanvulling op je outfit of tijdens een zonnige vakantie. Stoer maar delicaat.  

Door: Jamie Jansen

De baret 

De Franse baret is een tijdloze trend, die altijd wel weer een comeback maakt. Haal jouw inner Parisienne naar boven met een hippe baret. Dit hoofdaccessoire is perfect wanneer jij op bent gestaan met een bad hair day, maar ook als jij je basic outfit toch net een wat chiquere uitstraling wil geven. Je koopt de baret bijvoorbeeld bij Scotch & Soda.  

2. de sailor cap

De sailor cap 

De sailor cap is de trend onder de Nederlandse bloggers. Eerst werd deze trend geassocieerd met zeemanschap en de marine, totdat John Lennon de sailor cap oppikte. Door deze hoed toe te voegen aan je outfit, creëer je een coole en nonchalante look. Je koopt de sailor cap bijvoorbeeld bij Modemusthaves.  

De cowboyhoed  

Met een grote cowboyhoed voor tijdens het warme seizoen waan je je op de prairie. Combineer de cowboyhoed met bloemenprints en een leren jasje. En zorg voor een flinke hoeveelheid fringes, suède en studs. De cowboyhoed koop je bijvoorbeeld bij Scotch & Soda.  

averie-woodard-111832

De bandana 

De bandana biedt vele mogelijkheden: als een smalle band in het haar, breed over het voorhoofd lopend of om de knot gebonden. Een verfrissende tip voor de warme dagen aan het strand: doop de bandana in ijskoud water en bindt deze dan om je hoofd. De bandana koop je bijvoorbeeld bij The Musthaves

De boater hoed 

Een rieten hoed doet het altijd goed in het brandende zonnetje, maar de boater hoed is toch wel het musthave model. Of je het nu combineert met een zomers jurkje of boven een skinny jeans met strepen top. Wil je het hoedje een personal touch geven, maak dan een aantal bloemen aan de zijkant van de band. Leuk voor een festival! Je koopt de boater hoed bijvoorbeeld bij Esprit

Lees ook:
4 toffe Nederlandse kledingmerken voor een hippe, zomerse outfit
Hier shop je de állerleukste zonnebrillen 
3 x hier shop je je hipste festival look! 

andere artikelen