Amsterdamse Gashouder omgetoverd tot wijn-walhalla

0

Goed nieuws voor iedereen die het maar al te fijn vindt om het weekend in te luiden met een paar goede glazen wijn! Het weekend van vrijdag 24 t/m zondag 26 maart wordt de Gashouder bij de Amsterdamse Westergasfabriek namelijk omgetoverd tot een heus wijn-walhalla, waar je drie dagen lang oneindig veel soorten wijnen kan proeven.

Op de eerste editie van het Amsterdam Wine Festival maak je kennis met wijnen uit verschillende landen, zoals Zuid-Afrika, Argentinië en Australië.  De organisatoren laten speciaal voor dit bourgondische event verschillende wijnprofessioneels naar onze hoofdstad overvliegen om hun liefde en passie voor wijnen met ons te delen.

Ook kan je op dit festival genieten van wijn-spijs combinaties die sommeliers en chef Jord Althuizen voor dit festival hebben gedacht. Proef de Zuid-Afrikaanse braai, de Argentijnse ceviche of een ‘Aussi meat pie’. Wij kunnen niet wachten!

Kaarten voor het Amsterdam Wine Festival zijn hier te koop en kosten 12 euro per stuk. 

Over de auteur

Anne Tonen

Anne Tonen is de founder & owner van Your Daily Life. Ze gaat het liefst elke dag uit eten, is een enorme wijnliefhebber en houdt van een goed feestje. Verder is ze ontzettend nieuwsgierig en gaat ze graag in gesprek met mensen met bijzondere, inspirerende of ontroerende verhalen.

Geen reacties

10 x Bali hotspots

Bali was altijd al hot en happening maar dit jaar lijkt het wel alsof iedereen naar het prachtige eiland in Indonesie vliegt. KLM vliegt inmiddels ...