Gek op truffel? Het heerlijke truffelmenu van 5&33 is weer te bestellen

Goed nieuws voor alle truffelliefhebbers. Bij 5&33, tegenover het Centraal Station van Amsterdam, is het truffelseizoen weer van start gegaan. Dat betekent dat je vanaf vandaag weer het welbekende truffelmenu kunt bestellen. 

Het menu wordt, net als de voorgaande jaren, samengesteld door Nadia Frisina, executive chef van 5&33. De verse truffels worden in Umbrie, Italie verzameld en om de dag naar de keuken van 5&33 vervoerd. De witte en zwarte truffels worden vervolgens door Nadia verwerkt in het speciale drie- of viergangenmenu. 

Wat staat er precies op het menu? Een gepocheerd ei met kaasfondue en zwarte truffel, risotto met parmezaanse kaas, champignons en zwarte truffelcreme en een selectie van kazen met truffel. 

truffel pasta

Je betaalt er wel aardig wat centen voor: 80 euro voor een driegangenmenu en 120 euro voor viergangen. Vind je dit teveel geld voor een avondje dineren? Dan kun je vanaf 21 november ook elke dinsdag in het restaurant terecht bij ‘Truffle Tuesday’. Voor slechts 20 euro eet je hier de heerlijke truffelpasta, waar 5&33, om bekend staat. En je krijgt er ook nog eens een glas prosecco bij. 

Het truffelmenu en de truffelpasta zijn t/m eind januari 2018 te bestellen.

Adres: Martelaarsgracht 5, Amsterdam
Reserveren: www.5and33.nl

andere artikelen