5 x originele kerstcadeaus om te geven en te krijgen

Op zoek naar een origineel kerstcadeau voor jezelf of voor iemand anders? Your Daily Life ging ook dit jaar weer voor je op zoek en tipt vijf toffe en originele cadeaus waarmee je gegarandeerd je moeder, bff, zus of lover heel erg gelukkig maakt. 

avec

1. AVEC Rose No.3

Rose in de winter? Jazeker! Deze rose van AVEC uit de Franse Provence heeft een krachtige, droge maar gangbare smaak en kun je het hele jaar door drinken. Perfect voor tijdens de borrel, bij een lekker visgerecht (wij dronken hem bij sushi en dat matchte ontzettend goed) of als cadeautje voor je moeder, lover of je bff. Het etiket op de fles is namelijk zo ontworpen dat je er een persoonlijke boodschap op kunt. En zeg nou zelf: een goede fles wijn is toch altijd heel fijn om te krijgen?

Website: www.avec-vin.com

marktkantine

2. De Marktkantine Strippenkaart

Zoek jij een cadeau voor iemand die een echte clubliefhebber is? Blijer kan je hem/haar niet maken met een strippenkaart voor De Marktkantine, een van de beste nachtclubs van Amsterdam. Voor 50 euro kun je met De Marktkantine Strippenkaart tot en met 30 april 2019 5 keer naar een clubavond naar keuze. Extra fijn: de kaart is geld voor alle events, dus ook de uitverkochte. 

De Marktkantine strippenkaart bestel je via deze link

sprinklr

3. Een groen huis met Sprinklr 

Kan jij wel wat groen in je huis gebruiken, maar overleven zelfs cactussen het niet onder jouw zorg? Fleur je huis op met een plant van Sprinklr. Want met deze app kan je zonder groene vingers genieten van een heerlijk groen huis. Hoe dit werkt? Je leest het hier

balkonbar

4. De Balkonbar

Voor iedereen die een klein balkonnetje en daardoor te weinig ruimte heeft is er een hele leuke oplossing: de balkonbar. Met dit unieke en duurzame product haal je het maximale uit je balkon en maak je je balkon summerproof en nog leuker om op te zitten. Extra fijn: ook met twee linkerhanden heb je de bar zo in elkaar gezet. 

Lees hier meer over de balkonbar. 

winterlicht

5. Dineren op een onbewoond eiland

Het perfecte kerstcadeau voor je lover: dineren bij Winterlicht op forteiland Pampus. Voor 67,50 euro krijg je een boottocht van Amsterdam naar het onbewoonde eilandje, een heerlijk menu, een kampvuur, lekkere wijnen en een rondleiding door het fort. Uniek, intiem en culinair. Romantischer kan bijna niet toch?

Lees hier meer over Winterlicht.

 

andere artikelen