5 x de leukste Amsterdamse feestjes in december

De decembermaand staat natuurlijk alweer strak gepland met verplichte borrels en familiefeestjes maar ook staan er natuurlijk weer hele fijne, toffe, gezellige feestjes, festivals & oud en nieuw party's op de agenda. Waar je moet zijn? Your Daily Life deelt vijf favorieten! 

Komm Schon Alter

1. Komm Schon Alter x Colourizon 10 YRS

Yes, het is weer bijna tijd voor ons favoriete feestje: Komm Schon Alter. Voor wie het niet kent: dit elektronische clubfeest is perfect voor iedereen die geen zin heeft om tussen de kleuters te staan dansen. Bij Komm Schon Alter moet je namelijk 24+ zijn om naar binnen te mogen. Wat je kunt verwachten? Miss Merela achter de draaitafels, één hele goede sfeer, Paradiso als feestlocatie en een vast publiek die Komm Schon Alter al jaren bezoekt. Grote kans dus dat je zo een oude feestvriend/vriendin tegen het lijf loopt. 

Komm Schon Alter
Datum: zaterdag 3 december van 23.59 tot 6.00 uur
Locatie: Paradiso, Amsterdam

2. Valhalla Festival 

Indoor festival Valhalla komt op 17 december voor de tiende keer terug naar de Amsterdamse RAI. Valhalla is de eerste editie sinds 2019 en belooft als vanouds weer prachtige decors, veel show, acrobatiek en attracties om de kerstvakantie mee af te trappen. Op de line-up staan o.a. Benny Rodriques, Bizzey, Josylvio en TSEPO en zoals je kunt zien komt iedere muziekliefhebber hier aan zijn trekken. Verder kun je losgaan in de karaoke-tent, een ritje maken in het reuzenrad en helemaal losgaan op vrolijke discodeuntjes. 

Valhalla Festival
Datum: zaterdag 17 december van 22.30 tot 07.00 uur
Locatie: RAI, Amsterdam

Balonnenfeest

3. Het Ballonnenfeest

Al bijna 30 jaar organiseert het Amsterdams Ballon Gezelschap een van de vrolijkste feestjes van het jaar. Hier kun je je helemaal uitleven met creatieve outfits en genieten van gekke optredens vol kunst- en vliegwerk, muziek, liedjes, poëzie en toneel waarbij ook het publiek deel uitmaakt van de performance. Al met al één grote gezellige, spectaculaire belevenis. 

Het Ballonnenfeest
Datum: 28 december van 21.00 tot 05.00 uur 
Locatie: Paradiso, Amsterdam 

Gardensofbabylon

4. The Gardens of Babylon present The NightSky Celebration (pre-NYE)

Wil je Oudejaardag de drukte vermijden en het nieuwe jaar lekker thuis met familie of vrienden inluiden? The Gardens of Babylon luiden het nieuwe jaar al in op 30 december. Verwacht een magische en dromerige avond vol lieve mensen van over de hele wereld met de prachtigste outfits en twee stages met de beste Babylon-dj's van stal. 

NYE

5. Wolvenroedel Presents NYE @ REM

Dit is by far het gezelligste en intiemste feestje tijdens oud & nieuw. Hier wil je bij zijn want op Wolvenroedel komt het leukste feestpubliek, is de sfeer altijd ontzettend fijn en speciaal voor deze avond hebben ze een fantastische locatie gereld. Voor het eerst tovert restaurant REM zich om in een feestlocatie en stelt daarbij ook hun rooftop beschikbaar om vuurwerk te kijken. 

Wolvenroedel
Datum: 31 december van 21.00 tot 5.00 uur 
Locatie: REM, Amsterdam 

andere artikelen