5 x de leukste Halloweenfeestjes

Halloween wordt in Nederland steeds uitbundiger gevierd. Ook dit jaar kun je je vampiertanden, schmink en bebloede kleding weer uit de kast halen. YourDailyLife zocht uit welke feestjes je dit weekend echt niet mag missen. 

Toyland Halloween Party @ Paradiso Noord

toyland

De Tolhuistuin wordt omgetoverd tot een groot spookhuis waar jouw favoriete speelgoedpoppen van vroeger weer tot leven komen. Jarenlang zorgde je goed voor je barbies en nu liggen ze in een hoekje weggestopt op zolder in een oude doos. Ze voelen zich verwaarloosd: tijd voor wraak dus!

Wanneer: zaterdag 28 oktober (22.00 – 05.00 uur)
Waar: Paradiso Noord, Tolhuistuin, Amsterdam
Prijs: 26 euro
Meer informatie: Check het event hier

Monsterball @ Westerunie

monsterball

Het grootste Halloweenfeest van Amsterdam vindt dit jaar voor de negende keer plaats op het Westergasfabriekterrein. Deze editie komen alle mogelijke monsters die je je maar kunt bedenken voorbij. Denk aan Frankenstein, Dracula en JAWS uit 007 en andere engers die je in drie verschillende area's tegen het lijf kunt lopen. 

Wanneer: zaterdag 28 oktober (22.00 – 06.00 uur)
Waar: Westerunie, Amsterdam
Prijs: 29,50 euro
Meer informatie: Check het event hier.  

Haarlem Halloween @ De Lichtfabriek

haarlem halloween

Lekker rondwalen door het spookslot, zombienation of de kerk? In Haarlem heb je drie verschillende area's waar overal een verschillend genre muziek wordt gedraaid. Van R&B tot aan techno en pop. Voor ieder wat wils dus. Voor de echte Halloween-fans is er voorafgaand aan het feest een Halloween parade door de stad. 

Wanneer: zaterdag 28 oktober (21.00 – 04.00 uur)
Waar: De Lichtfabriek, Haalem
Prijs: 20,00 euro
Meer informatie: Check het event hier.

Halloween @ TivoliVredenburg

tivoli

De bovenverdieping van TivoliVredenburg wordt omgetoverd tot de meest creepy plek van Utrecht. Denk aan freak shows, scarezones, misselijkmakende horrorfilms en vele andere lugubere beproevingen. Alleen geschikt voor de echte die hards dus!

Wanneer: zaterdag 28 oktober (20.30 – 04.30 uur)
Waar: TivoliVredenburg, Utrecht
Prijs: 12,50 euro
Meer informatie: Check het event hier.

Beerpong Halloween Edition @ Pardoen Rotterdam

In Rotterdam kun je in Spookhuis Pardoen deelnemen aan een beerpong toernooi. Trek je meest enge kostuum aan en versla de heks, vampier of geest die tegenover je staat. Durf jij het aan?

Wanneer: zaterdag 28 oktober (20.30 – geen eindtijd)
Waar: Pardoen Rotterdam
Prijs: 8,00 euro
Meer informatie: Check het event hier.
 

andere artikelen