4 x webshops voor minimalistische sieraden

Minimalistische gouden en zilveren oorringetjes, armbandjes en kettingkjes die je look compleet maken zijn helemaal hot. Daarom hebben wij de hipste adresjes (winkels en webshops) voor je op een rijtje gezet.

ANNA + NINA

Oprichters Anna en Nina begonnen in 2012 met een agentschap voor sieraden en inmiddels is het merk uitgegroeid to webshop, sieradenlabel en hebben de dames maar liefst drie winkels in het centrum van Amsterdam. Verwacht hier geen H&M-prijzen. Nee, hier kan je terecht voor mooi en kwalitatieve gouden en zilvereren sieraden die je hele leven meegaan.

Bekijk hier de sieraden-collectie van Anna + Nina 

By1Oak

Bij By1Oak vind je vooral veel kleine oorringetjes waar een detail aan bevestigd zit. Zoals een schattig olifantje, haaientandje of een mini-vlindertje. Een groot voordeel van deze webshop is dat je de oorbelletjes niet in setjes hoeft te kopen maar ze per stuk kan afrekenen. Ideaal als je van een a-symmetrische stijl houdt. 

Bekijk hier de sieraden-collectie van By1Oak. 

Fashionology

Fashionology verkoopt al sinds 2009 sieraden via de webshop. Het merk biedt een grote collectie aan zilveren en gouden sieraden voor een betaalbare prijs (tussen de 10 en 150 euro). Een fijne bijkomstigheid is dat ze regelmatig uitverkoop houden. Goed in de gaten houden dus!

 Bekijk hier de sieraden-collectie van Fashionology. 

BonBon Boutique

Bij BonBon Boutique worden alle sieraden met de hand gemaakt door eigenaresse Bonne van der Ree en haar team. Deze winkel is onze favoriet voor kleine en fijne sieraden die ook nog eens heel erg betaalbaar zijn. Let op: wanneer je eenmaal binnen bent krijg je zin om de hele winkel leeg te kopen, dus zorg dat je genoeg op je rekening hebt staan. 

Bekijk hier de sieraden-collectie van BonBon Boutique

andere artikelen