De leukste festivals in de maand september

Het leukste seizoen van het jaar staat voor de deur en daarmee bedoelen we het natuurlijk het festivalseizoen! Van eind maart tot half september heb je elke week enorm veel keuze uit verschillende festivals, zowel nieuwe als oude vertrouwde feestjes. Omdat we ons goed kunnen voorstellen dat je met al die festivals, die als paddenstoelen uit de grond groeien, geen overzicht meer hebt, helpen wij je graag een handje. In dit artikel lees je dan ook onze favoriete festivals die je deze lente/zomer absoluut niet mag en wilt missen.

into the woods

Into the Woods
Datum: 14 & 15 september
Locatie: Amersfoort
Website: Facebook-event
Line up: Onder anderen Fresku, Orpheu The Wizard, Ame Live, Palms Trax, Pete Philly, Titia en Young Marco
Leuk om te weten: Het festivalseizoen sluiten we zoals elk jaar af op Into the Woods, waar het decor prachtig en sprookjesachtig is. Met indrukwekkende stage opstellingen geeft dit festival je een onwerkelijk gevoel waardoor alle feestgangers zich volledig laten gaan en simpelweg van de muziek genieten. Zoals de naam al doet vermoeden vindt deze knaller van een afsluiter van het seizoen midden in de bossen plaats. 

blijburg closing

La Grande Finale – Closing Blijburg
Datum: 28, 29 en 30 september
Locatie: Blijburg aan Zee
Website: Facebook
Line up: TBA
Leuk om te weten: Onze favoriete Amsterdamse festivallocatie Blijburg aan Zee houdt op met bestaan en dat doet pijn. Heel veel pijn. Om nog een keer goed afscheid te nemen van 15 jaar Blijburg vindt het het laatste weekend van september een giga afscheidsfeest plaats waarmee je nog een keer mee wordt genomen op avontuur. Drie dagen lang gaat Blijburg aan alle kanten fonkelen. Met grote stages, heel veel kleine stages en een camping voor de echte diehards. Kom dansen met je voeten in het zand. Nu het nog kan. 

andere artikelen