3 x de fijnste leggings om in te sporten

Vind jij het ook moeilijk om wekelijks te gaan sporten? Zeker nu in de winter? Naast doorzettingsvermogen en wilskracht speelt ook de de juiste sportkleding mee om gemotiveerd te blijven. Als je kleding niet goed zit, dan is het nog meer ‘afzien’. 

Daarom is een fijne sportbroek, die er ook nog hip en leuk uitziet een musthave. Wij zetten, na veel testen, de drie fijnste sportbroeken op een rijtje:

Bron: hm.com
Bron: hm.com

1. Sportlegging van H&M
Het is belangrijk dat je voor het juiste materiaal kiest. Vraag je af waar jij je fijn in voelt? Je sportkleding moet wel ademen, want je zweet moet afgevoerd kunnen worden. Sportkleding was je ook na iedere keer dat je bent gaan sporten, het is dus belangrijk dat je kleding koopt van goede kwaliteit. Van H&M heb je de sportlegging (in leuke kleurtjes) die erg fijn zit tijdens het sporten. Het heeft een vakje binnen in de broek voor je sleutel en het is van sneldrogend materiaal, wat erg fijn is tijdens het sporten. En de prijs is nog fijner: 19,99 euro

Bron:www1.macys.com
Bron:www1.macys.com

2. Nike Power Epic Lux
Niet voor niets zweren veel sporters bij het sportmerk Nike. Deze sportbroek is erg fijn als je graag hardloopt. De stof is zeer zweetafvoerend en doordat de broek heel simpel is hoef je je niet druk te maken of hij wel staat. Ook heeft het een strakke pasvorm waardoor je weinig afleiding zal ervaren tijdens het hardlopen. De prijs van de broek ligt rond de 85 euro. Maar hou de afprijzingen in de gaten op de website van Nike. Af en toe scoor je deze broek voor 50 euro

Bron: en.rohnisch.com
Bron: en.rohnisch.com

3. Röhnisch Shape Tight
Misschien heb je nog niet gehoord van dit merk, maar dit Zweedse sportmerk maakt ook sportkleding voor vrouwen met een maatje meer en denkt ook met je mee dat je tijdens het sporten er goed uitziet. Deze legging heeft namelijk een speciaal shape effect doormiddel van de naden op je billen en heupen. Oftewel je billen komen er goed in uit. De prijs is wederom niet mild (89,95 euro), maar je hebt er lang plezier van (en je ziet er goed uit)! 

Wil je weten hoe je je kan beschermen tegen kou, regen en sneeuw tijdens het hardlopen. Lees de tips hier terug. 

andere artikelen