10 x bij deze restaurants in Amsterdam vier je moederdag 2024

Aanstaande zondag is het moederdag en mag je je moeder weer volledig in de watten leggen en hoe doe je dat beter dan met een uitgebreide brunch, lunch of diner? Bij deze 10 restaurants in Amsterdam vier je samen met je mams moederdag.

  1. Met 50% korting uit eten op Moederdag bij De Kop van Oost

Speciaal voor moederdag ben jij samen met je mams welkom bij de Kop van Oost voor een lunch of diner voor de halve prijs. Alle gerechten van de reguliere kaart kun je bestellen, zoals mosselen, eendenborst en een heerlijk kaasplankje als dessert.

Reserveren voor de Kop van Oost doe je hier.

2. Brunchen bij Chateau Amsterdam op Moederdag

Chateau Amsterdam heeft voor Moederdag een driegangenmenu samengesteld voor slechts 38 euro per persoon. Op deze zondag organiseren ze een speciale editie van hun ‘Family Sundays’ waarbij je daarnaast kunt genieten van liveoptredens en gerechten zoals focassia en verse pasta. Ook drink je bij deze ‘urban winery’ uiteraard heerlijke wijnen.

Reserveren bij Chateau Amsterdam doe je hier.

3. Ga op sjiek met je moeder in het Amstel Hotel

Wil je je moeder flink in de watten leggen? Neem haar dan mee naar het historische Amstel Hotel waar je buiten op het terras aan de Amstel uitgebreid kunt lunchen, high tea’en of dineren.

Reserveren bij het Amstel Hotel doe je hier.

4. Brunchen met zijn twee voor de prijs van één bij LuminAIR

Bij LuminAIR hebben ze een heerlijke doel want als je voor jou en je moeder een brunch boekt, dan krijgt je moeder de brunch geheel gratis. Bestel hier ook zeker een van de overheerlijke cocktails en geniet van het uitzicht over de hele stad.

Reserveren bij LuminAIR doe je hier.

5. Moms and Mimosas bij BAUT Oost

Houd je moeder van borrelen? Dan is BAUT wellicht de juiste plek om je moeder te verrassen. Hier serveren ze een 2, 3 of 4-gangen Moederdaglunch vanaf 29 euro per persoon. Voor slechts 15 euro extra krijg je hier onbeperkt mimosa’s bij.

Reserveren bij BAUT doe je hier

6. Moederdagbrunch met Gamba’s bij Pesca

Zijn jij en je moeder gek op vis? Dan kun je bij Pesca aan de Rozengracht aanschuiven voor een Sunday brunch vol met de lekkerste verse seafood en heerlijke glazen cava.

Reserveren bij Pesca doe je hier.

7. High Tea’en bij de IJ-kantine

Bij de IJ-kantine is er plek zat dus wil je je hele gezin meenemen? Dat kan! Schuif hier aan voor een high tea of een lekker diner met op het menu gegrilde longhaas, aubergine met sojayoghurt en een Petite grande dessert.

Reserveren bij de IJ-kantine doe je hier.

8. Italiaans lunchen voor moederdag bij TOZI

Speciaal voor moederdag organiseert TOZI een lunch van 13.30 tot 15.00 uur waarbij je alle heerlijke Italiaanse gerechten van het TOZI-menu kunt proeven. Denk aan truffelpasta, gegrilde wilde zeebaars en de lekkerste burrata.

Reserveren bij TOZI doe je hier.

andere artikelen