YourDailyLife test: de nieuwe bodyproducten van Etos

Volgens mij vinden we het allemaal fijn om onszelf en onze huid te verwennen. Komt dat goed uit, want Etos heeft onlangs hun assortiment uitgebreid met een nieuwe hand & body lijn met twaalf heerlijke en betaalbare bodyproducten & skin oils. De redactie van YourDailyLife heeft vier producten uit deze nieuwe lijn voor je uitgetest!

Etos Argan & Avocado Skin Oil 

Het beste uit de natuur vind je terug in dit flesje: avocado-, soja- en arganolie maken het een rijke huidolie. Deze Etos Argan & Avocado skin oil is onze persoonlijk favoriet.

Door het spuitsysteem wordt de olie op een luchtige manier aangebracht op de huid. De olie trekt snel in waardoor je huid niet vettig blijft en de geur doet je denken aan een tropische vakantie. De olie bevat vitamine E en na het smeren ziet je huid er zacht en gezond uit. 

Etos Bodycream 

De Etos Body Cream heeft een wat dikkere, romige textuur waardoor het zeer fijn is om aan te brengen. Ondanks dat de textuur dikker is dan ‘normale’ body cremes voelt de crème verfissend en luchtig aan op de huid. De geur blijft langdurig aanwezig, hier moet je wel van houden. De bodycream is onder andere verrijkt met sheabutter, provitamine B5 en allantoïne.

Etos Body Care Hypoallergeen Body Lotion

Normaliter gaan wij graag voor een crème die een lekker geurtje bevat dus het meest nieuwsgierig waren wij naar de Etos Body Care Hypoallergeen Body Lotion die dit niet heeft.

De Body Lotion is voor de gevoelige huid en bevat geen parfum, geen kleurstoffen en is dermatologisch getest waardoor hij geschikt is voor zelfs de meest gevoelige huid. Hij voelt wat waterig aan, maar wanneer je de creme op je huid aanbrengt wordt het vettig en het voelt het zacht en verfrissend aan. Dat de lotion geen geur heeft, vinden we eigenlijk niet storend. 

Goed om te weten: de Etos Body Care Hypoallergeen Body Lotion kreeg het Huid Allergie Keurmerk: dat betekent dat bij gebruik van dit product de kans op het ontstaan van een allergische reactie minimaal is.

Etos Body Care Body Gallica Rose Lotion 

Deze voedende Body Lotion zetten wij al gauw op de tweede plek. Misschien dan toch weer vanwege de geur. Wanneer wij deze op onze huid smeren voelt het echt als en verwenmomentje.

Naast de geur is de Body Lotion ook zeer fijn om aan te brengen. In eerst instantie wat waterig maar het trekt goed in. Voelt voedend aan en het bevat vitamine E. 

Eindoordeel Etos Body producten & Skin Oils

Wij hebben vier diverse producten mogen testen en er is werkelijk voor ieder wat wils. De uitstraling van de producten oogt simpel, maar in dit geval geldt tevens weer: hoe simpeler hoe beter. De geur of juist geen geur doet niet goedkoop aan, zoals vaak wel het geval is bij goedkopere producten. Tot slot; de prijzen zorgen ervoor dat een goede huid en handverzorging voor iedereen mogelijk is en dat vinden wij erg belangrijk!

etos producten

* Alle bovenstaande producten kosten tussen de 2,50 en 4,00 euro. 

andere artikelen