Vallhalla Festival keert terug naar RAI Amsterdam

0
foto: tomdoms.com

De RAI in Amsterdam wordt op zaterdag 21 december voor de negende keer omgetoverd tot één groot circus vol arcobatenacts, gigantische kermisattracties en grote stages waar je kunt dansen op techno-, house-, urban- en discomuziek. De line-up wordt begin oktober bekend gemaakt. 

Valhalla Festival is een grote speeltuin waar je Ademnood van Linda, Roos en Jessica kunt meezingen in een karaoketent, raven op keiharde techno tot rondjes kunt draaien een het reuzenrad. Voor ieder wat wils dus. 

De pre-registratie is van start gegaan en inschrijven kan hier tot vrijdag 20 september. De verkoop van de pre-registratie start op maandag 23 september t/m 27 sept. De reguliere kaartverkoop start op maandag 30 september.  Early Bird kaarten zijn verkrijgbaar vanaf 44,45 euro per stuk. 

Over de auteur

Anne Tonen

Anne Tonen

Anne Tonen is de founder & owner van Your Daily Life. Ze gaat het liefst elke dag uit eten, is een enorme wijnliefhebber en houdt van een goed feestje. Verder is ze ontzettend nieuwsgierig en gaat ze graag in gesprek met mensen met bijzondere, inspirerende of ontroerende verhalen.

Geen reacties