Tip: Films en documentaires kijken tijdens Metro Movies in de Gaasperdammertunnel

0

Pop-up filmfestival Metro Movies keert dit jaar terug in de Gaasperdammertunnel in Amsterdam-Zuidoost, een bijzondere – nu nog lege – ruimte die over twee jaar opent voor verkeer. Op deze unieke locatie om de hoek van metrostation Bullewijk, wordt 14, 15 en 16 september ’s avonds en overdag een bonte selectie van documentaires, korte en lange films vertoond.

Wat je kunt verwachten? Films als High Rise, Straight Outta Compton, Babel en Blade Runner 2049 staan. Verder staan er naast documentaires en films ook debatten en performances op de planning, is er een pop-up galerie en een foodcourt. 

Movie Nights is gratis toegankelijk, maar wegens beperkte ruimte is het verstandig om je via deze link even te registreren. 

 

Over de auteur

Anne Tonen

Anne Tonen is de founder & owner van Your Daily Life. Ze gaat het liefst elke dag uit eten, is een enorme wijnliefhebber en houdt van een goed feestje. Verder is ze ontzettend nieuwsgierig en gaat ze graag in gesprek met mensen met bijzondere, inspirerende of ontroerende verhalen.

Geen reacties

Nieuw in Amsterdam Oost: TapasTheater

In de jaren dat Tessa Harmsen in de theaterwereld werkte als marketing/communicatie adviseur hoorde ze regelmatig dat veel mensen theater maar langdradig en onbereikbaar vinden. ...