Ontdek de ‘World of Guerlain’ in het Waldorf Astoria Amsterdam

Ontdek de wereld van Guerlain in de Guerlain Spa in Waldorf Astoria Amsterdam, een juweel en een intiem, luxieus toevluchtsoord in het hart van Amsterdam. Bij de Guerlain Spa breng je je geest, lichaam en ziel weer in balans. Het is niet zomaar een schoonheidsbehandeling, maar een evenement dat voor u en alleen u is gecreëerd. 

Gasten beleven de ‘World of Guerlain’ zodra ze de rustgevende omgeving binnenstappen. De spa biedt een breed scala aan behandelingen, die stuk voor stuk alle zintuigen strelen. Breng geest en lichaam weer in balans door te kiezen voor de schoonheidstherapieën, gezichtsbehandelingen of massages, allemaal speciaal ontworpen om te revitaliseren. Alle behandelingen zijn gebaseerd op de befaamde Guerlain-massagetechniek bekend sinds 1939, toen het merk het eerste ‘Institut de Beauté’ opende in Parijs

Laat u verwennen door de ervaren therapeuten met de kenmerkende Guerlain-behandelingen of kies voor de ‘Fusion Experience’-behandeling, exclusief gemaakt voor Waldorf Astoria Amsterdam. Deze unieke lichaamsmassage, waarbij gebruik wordt gemaakt van hete olie en waterijsbubbels, laat je geest tot rust komen en maakt je spieren volledig los.

Breed scala aan ontspanning

Het stijlvolle interieur, in combinatie met subtiel toegepaste neutrale kleuren, verlenen de Spa een serene sfeer. Ontspan in de ontspanningsruimte, het schitterend verwarmde binnenzwembad, de stoomcabine of sauna of train in het moderne fitnesscentrum van Waldorf Astoria Amsterdam. In de prachtige binnenplaats kun je naderhand afkoelen en nog even nagenieten. Kortom, Waldorf Astoria Amsterdam biedt u het perfecte decor voor een dagje ontspannen in legendarische luxe. 

Ook kunt u na uw dagje ontspannen luxe inkopen doen of een verwencadeau kopen voor een bijzonder persoon in de Guerlain Boutique, met een prachtige collectie Guerlain producten.

andere artikelen