NHOW Rotterdam: overnachten met spectaculair uitzicht op skyline

Weekendje Rotterdam op de planning en ben je op zoek naar een hotel met een waanzinnig uitzicht over de stad? Aan de Wilhelminapier vind je het viersterrenhotel NHOW Rotterdam waarbij je je ogen uitkijkt over de skyline van Rotterdam.

Na ons nachtje bij NHOW Amsterdam, waar we ontzettend tevreden over waren, werd het hoog tijd om ook NHOW Rotterdam te ervaren. Ook dit keer mocht onze Franse Bulldog Charlie met ons mee. Steeds meer hotels in Nederland staan honden toe in hotels en dat juich ik als hondeneigenaar natuurlijk enorm toe. Zeker als ze, zoals bij NHOW, ook echt blij zijn met de komst van je viervoeter en er een hondenmandje op de kamer staat inclusief hondenkoekjes.

Manhattan aan de Maas

Om het mooiste uitzicht te hebben moet je de ‘Nhow premium room with skyline view’ boeken en uiteraard hadden wij het geluk dat die nog vrij was. Meteen als je de deur van de kamer opent valt je blik op het magische uitzicht over de Maas en de prachtige Erasmusbrug. Dit stuk wordt ook wel het ‘Manhattan aan de Maas’ genoemd en dat begrijpen we helemaal. Het voelt een beetje Onnederlands aan waardoor je ook direct een vakantiegevoel krijgt.

Instagrammable view

Als gauw komen we erachter dat het heerlijke kingsize bed van het designhotel op wieltjes rijdt en je deze dus makkelijk kunt verplaatsen naar het raam met het uitzicht. Alles voor de perfecte Insta-foto want dit is dé hotelkamer with a view waarmee je kunt pronken op je feed. Wat wel een beetje tegenvalt is de kamer zelf. In Amsterdam zijn ze veel sfeervoller ingericht en dit is eigenlijk een beetje een saaie, ongezellige ruimte. Dat mag nog wel wat warmer en knusser. Gelukkig is het uitzicht zo spectaculair dat we hier niet echt mee bezig zijn.

Onbeperkt mimosa’s

Op de zevende verdieping van het hotel kun je ‘s avonds heerlijk cocktails drinken bij BAR & KITCHEN en ook hier heb je een prachtig uitzicht op de verlichte Erasmusbrug. Dineren kun je hier ook, maar wij kozen ervoor om dit buiten de deur te doen.

Wat je zeker niet mag overslaan is het verrukkelijke ontbijt dat van 8.00 tot 12.00 uur geserveerd wordt. De keuze is reuze en je mag er onbeperkt mimosa’s en cava drinken.

In het hotel kun je trouwens je ook nog in het zweet werken in de gym die 24/7 open is en kun je de sauna reserveren om even te relaxen.

Omgeving

Het hotel ligt aan de Wilhelminapier en ligt in één van de leukste buurten van Rotterdam. De vibe is ontzettend fijn en relaxed en het stikt er van de leuke tentjes zoals: Hotel New York, Fenix Food Factory, café de Ouwehoer, Bistro du Bac en het Meisje en de Matroos.

Zorg in elk geval dat je niet teveel drinkt zodat je ‘s avonds nog tijd hebt om van het prachtige uitzicht te genieten in je kamer want geloof ons: als je in deze kamer slaapt is het haast zonde om je ogen dicht te doen.

Hotel NHOW Rotterdam
Wilhelminakade 137, Rotterdam
Reserveren: NHOW.nl

andere artikelen