Woodford Reserve Bourbon maakt maandag de beste dag van de week met zinnenprikkelende collabs

Na een succesvolle reeks Woodford Mondays in 2023, maakt Woodford Reserve Bourbon de komende weken maandag weer de leukste dag van de week. In vijf verschillende events brengt Woodford Reserve bijzondere bars, chefs, artiesten en designers samen om de Monday blues te verslaan. De Woodford Mondays beginnen op 26 februari met de Classic Movie Night met cocktails in The Hoxton Amsterdam. 

Woodford Mondays

26 februari | Woodford Reserve & The Hoxton present: Classic Movie Night
Hello there, old sport! Classic Movie Night keert terug bij The Hoxton Amsterdam. Dit jaar vertoont het hotel in samenwerking met Woodford Reserve de moderne klassieker: The Great Gatsby. En iedereen kan zich daar op een feestje van Gatsby wanen. Terwijl de decadente karakters een Mint Julep aan de lippen zetten, doet het publiek in The Hoxton precies hetzelfde. Tickets zijn €20, inclusief welkomstcocktail, popcorn en snacks. Reserveer via The Hoxton.

The Hoxton Amsterdam | Herengracht 255
Inloop: 19.00
Aanvang: 19.30
Einde: 22.00

4 maart | Woodford Reserve & Flying Dutchmen Cocktails present: Soenil Bahadoer 
Smaken kunnen elkaar waanzinnig versterken. Het team van Flying Dutchmen Cocktails zocht daarom met sterrenchef Soenil Bahadoer naar de perfecte cocktail pairing voor bij zijn creatieve streetfood bites. Met Bahadoer’s verfijnde culinaire skills creëert de chef een avond lang zijn versie van comfortfood als de bara en de rotirol. Met daarnaast bourbon-cocktails van de cocktailiconen van Flying Dutchmen Cocktails. Deze sterrenborrel kost €49,50 pp, inclusief drie cocktails met bijpassende bites. Reserveer via Flying Dutchmen Cocktails.

Flying Dutchmen Cocktails | Singel 460

Shift 1: 17.00 – 18.30
Shift 2: 18.30 – 20.00

11 maart | Woodford Reserve & Pulitzer’s Bar present: A whiff of AI
Geur is persoonlijk. En nog persoonlijker op 11 maart. Tijdens de Woodford Monday in Pulitzer’s Bar ontwikkelen gasten via een vragenlijst en AI een gepersonaliseerd parfum dat direct door de indrukwekkende parfummachine gemaakt wordt. Elke geur is anders. Naast deze geuren op maat, volgde het team van Pulitzer’s Bar ook voor het menu hun neus. Ze lieten zich voor hun exclusieve cocktails inspireren door geuren die veel in parfums gebruikt worden, zoals bergamot, oud en roos. Daarbij ontwikkelde het team ook een eigen parfum dat een van hun cocktails perfect complimenteert. Reserveer nu via de website van Pulitzer’s Bar.

Pulitzer’s Bar | Keizersgracht 234

Tijd: 18.00 – 22.00

18 maart | Woodford Reserve & Door 74 present: New & Old Fashioned
De werelden van mode en bourbon komen op 18 maart samen. En die twee hebben meer gemeen dan men misschien zou denken. Waar mode meer is dan wat je ziet, daar is whiskey meer dan je proeft. Daarom steekt Door 74 hun maandag in het nieuw met Fleur Bravenboer van Flora Bandana. Samen ontwierpen ze een unieke fashionitem. Iedereen die een cocktail in de bar bestelt, ontvangt die maandag dit limited edition design dat Bravenboer ter plekken personaliseert. Gaat ‘ie verder als bandana, sjaaltje of pochette? Reserveren voor deze stijlvolle avond kan via Door 74.

Door 74 | Reguliersdwarsstraat 74

Tijd: 18.00 – 24.00

25 maart / Woodford Reserve & Sins of Sal: The guilty pleasures of a chef
Altijd al willen weten wat de culinaire guilty pleasures van een topchef zijn? Op 18 maart zet Sins of Sal ze op het menu. Na een collab met Alex Haupt, zal dit jaar een nieuwe chef diens (tikje foute) favoriete op de kaart te zetten. Martin Eisma ontwikkelt ook deze editie een bijpassend menu vol boozy guilty pleasures. Tickets voor dit avondje zondigen zijn €30, inclusief welkomstcocktail & -bite. Reserveren kan via Sins of Sal.

Sins of Sal | Westerstraat 86, 1015 MN Amsterdam

Shift 1: 18.00 – 20.15
Shift 2: 20.30 – 22.30

andere artikelen