Het eerste roze restaurant van Nederland is geopend

Deze week opende restaurant MaMa Kelly in Amsterdam in het Olympisch Stadion. Op het menu staan goud gebrade malse kippetjes en kreeft. 

Door: Tessa Deurloo

Het interieur is helemaal roze met stijlvolle gouden accenten en accessoires. Van de vloer tot het plafond en zelfs de borden waar je van eet zijn roze. Eigenlijk moeten we zeggen zalmroze. Het is zo stijlvol gedaan dat zelfs mensen die niet van roze houden of een groep stoere mannen met baarden zich hier thuis zullen voelen. 

De opening voor de pers is een hele happening, iedereen is benieuwd naar dit nieuwe (roze) pareltje. Bij binnenkomst worden we verwelkomd met een heerlijk glaasje rosé champagne, heel toepasselijk! De locatie telt drie verdiepingen en heeft allerlei leuke hoekjes, barretjes, banken en trapjes waar je telkens weer iets nieuws ontdekt en ja ook het kleinste kamertje is roze. 

mama kelly stoelen

Bij binnenkomst stuit je overigens meteen op een gigantisch grote ronde bar waar met lampjes de naam van het restaurant staan geschreven, vrolijke barmannen en vrouwen zijn hard aan het werk om iedereen op hun wenken te bedienen. Erg mooi is de grote open keuken, waar je precies kan volgen wat de chefs maken. Helemaal beneden kun je dineren met zicht op het olympisch stadion, leuk als je op die manier een wedstrijd kunt volgen. 

Een feestje bouwen kunnen ze wel bij MaMa Kelly! De hele avond worden we voorzien van wijn en spijs, oesters, flamkuchen met kreeft maar ook een goeie bitterbal en mals vlees hebben we geproefd. Ja, MaMa Kelly houdt wel van een beetje glitter en glamour.

Adres: Olympisch Stadion 35, Amsterdam
Meer info: www.mama-kelly.nl

andere artikelen