Campari Cinema nights: geniet van een gratis Campari Spritz en Italiaanse films

Iedereen verlangt inmiddels enorm naar zwoele zomeravonden en met Campari Cinema Nights kun je ondanks het slechte weer toch nog de zomer in stijl vieren. Campari, de welbekende aperitivo, uit Milaan, brengt dit seizoen een ode aan de Italiaanse cinema en dus kun je op donderdag 18 juni onder het genot van een Campari Spritz cocktail genieten van de iconische film ‘La Dolce Vita’.

Film x Campari

Je weet het misschien niet, maar de roots van Campari liggen in de modestad Milaan. De man achter dit drankje werd niet alleen beroemd door zijn verrassende smaak maar ook door zijn sterke link met kunst en film. Zo maakte de regisseur van ‘La Dolce Vita’ de eerste commercial ooit voor Campari. Sindsdien hebben veel grote filmsterren zoals Penelope Cruz, Eva. Mendes en Salma Hayek hun naam verbonden aan het merk.

Met deze speciale Cinema Nights wil Campari nu een ode brengen aan de Italiaanse cinema en tegelijkertijd de blijvende band met de filmwereld benadrukken.

De eerste Campari Cinema Night

Op donderdag 20 juni om 20.00 uur ben je hartstikke welkom bij George Marina Amsterdam om de film ‘ La Dolce Vita’ te bekijken onder het genot van Campari Spritz en popcorn. Entree is helemaal gratis maar registreer jezelf voor aankomst wel even via pr@abrandnewday.nl.

andere artikelen