Culinaire taco’s bij Mr. Haz Tacobar in de Jordaan

Hier in Nederland denken we bij de vulling van Mexicaanse taco’s vooral aan gehakt, kip, sla en mais. Die vind je op het menu van Mr Haz Tacobar in de Jordaan in ieder geval niet. Nee, hier krijg je hele speciale taco's, bijvoorbeeld met chocolade, spinazie of biefstuk, op je bordje geserveerd. Smullen!

Mr. Haz Tacobar opende in september haar deuren in een prachtig pand, dat helemaal omgetoverd is tot een hippe hotspot met Berlijnse invloeden, in onze favoriete buurt in Amsterdam. Hier eet je dus niet de standaard taco's die je bij Mexicaanse restaurants op de menukaart vind, maar culinaire Mexicaanse taco's met Californische invloeden.

taco hoi

Waar je dan aan moet denken? Zelfgemaakte nacho's en taco's met gezonde en iets minder gezonde vullingen. Zoals de taco met gegrilde heilbot, gemarineerd in een chili-limoen marinade bijvoorbeeld. Of wat dacht je van een taco met wilde spinazie, ricotta en pijnboompitten? Ook qua desserts hebben ze heerlijke taco-gerechten. Aanrader is de tacobodem met een topping van appel en abrikoos, geserveerd met een verrukkelijke caramel creme en natuurlijk de choco-taco met gesmopten pure chocolade, salty flakes en kaneel. 

tacobar

De taco's zijn niet zo heel groot, maar dat is helemaal niet erg want zo kun je er meerdere proberen. Wij raden je aan om 3 tot 4 stuks te bestellen om de honger een beetje te stillen. Bestel er daarnaast een lekkere cocktail bij, want Mr Haz Tacobar is ook een bar waar je tot middernacht kunt blijven hangen om te borrelen. 

Mocht je dus zin hebben in Mexicaans maar dan met een andere twist? Of ben je op zoek naar een gezellige plek om te borrelen of te daten (daar is Mr. Haz ook echt de ideale plek voor!), ga dan snel eens langs bij dit fijne tentje. 

Adres: Egelantiersstraat 24, Amsterdam
Website: Facebook

andere artikelen