We weten allemaal dat pasta geen magere maaltijd is, maar de bourgondiërs onder ons zullen een goede pasta ongetwijfeld niet weg wuiven. En daar is niks mis mee. Er is namelijk een groot verschil tussen ‘veel van eten houden’ of ‘ van te veel eten houden’.
Zo zeg ik altijd; “Eten moet een feestje blijven, maar met mate”. Daarom heb ik deze week twee hele fijne pasta recepten voor jullie bedacht.
Pasta geitenkaas
– Pasta naar keuze (koken met een blokje kippenboullion)
– Zachte geitenkaas
– Lente ui
– Rauwe courgette
– Cherry tomaatjes
– Verse baslicium
– 2 eetlepels creme fresh er door heen
– Op smaak brengen met olijfolie, citroensap, knoflook peper en een beetje zout
Pasta serano ham
– Pasta naar keuze (koken met een blokje kippenboullion)
– Verschillende soorten stukjes meloen
– Geroosterde tomaatjes
– Gebakken serano ham
– Verse basilicum
– Op smaak brengen met olijfolie, limoen, knoflook peper en een beetje zout
Meer recepten van onze foodblogger Faye vind je op haar Instagram en Facebookpagina en natuurlijk op YourDailyLife onder 'recepten'.