‘Eilân’: nieuw meerdaags festival op Terschelling

Terschelling, ons favoriete waddeneiland, krijgt in september een nieuw muziekfestival van Mojo en Chasing the Hihat. Het kleinschalige festival zal drie dagen lang in het teken staan van elektronica en alternatieve pop. Zo treden midden in de natuur artiesten als Maribou State, Jungle by Night, Antal, Tom Trago en Colin Benders van 12 tot en met 15 september op in een hele intieme setting. 

Verder staan er artiesten als ApparatTitia, Some Chemistry, RadioRadio en David Vunk op het het programma. In de aanloop naar het festival zullen er meer namen worden aangekondigd via het Facebook-event. 

Eilan_Meertje_2035_SuperLQ

Slapen op Eilân

Bij Eilân staat het eilandgevoel centraal en daarom is het festival met drie podia's bewust kleinschalig opgezet op een idyllische plek aan een meertje tussen de bossen en duinen. Uiteraard kan er ook gekampeerd worden. Aansluitend aan het festivalterrein bevinden zich twee campings en een bungalowpark welke via de website te boeken zijn. Een plaats op de camping kost €40,- per persoon voor vier nachten. 

Early birdkaarten voor het festival (er worden alleen weekendkaarten verkocht) € 99 ( excl. servicekosten). De kaartverkoop start donderdag 14 februari om 10.00 uur via www.eilan.nl/tickets

andere artikelen