De vijf hotspots van Famke Louise

YouTube-ster Famke Louise zul je in haar vrije tijd niet zo snel in een club tegenkomen. Daarentegen is ze gek op uit eten gaan en bezoekt ze in haar vrije tijd dus regelmatig restaurants en barretjes. Your Daily Life had een uitgebreid interview met haar en vroeg haar ook nog even snel naar haar favoriete plekken. 

Door Anne Tonen

Credit: Van der Valk
Credit: Van der Valk

Ontbijt: Van der Valk Hotel

"Ik vind het heerlijk om lekker thuis te ontbijten, met afbakbroodjes en lekkere salades. Van het uitgebreide ontbijtbuffet bij Van der Valk ben ik ook fan. Als ik daar een nachtje slaap dan neem ik dat er standaard bij. Je hebt veel keuze en het is allemaal lekker." 

Lunch: Anno 

"Anno in Almere vind ik heel erg leuk omdat er een hele relaxte sfeer hangt. Ik heb hele goede herinneringen aan Anno omdat ik in Almere ben opgegroeid en hier vroeger altijd met mijn moeder koffie ging drinken. Wat ik dan bestel? De latte macchiato en de burgers zijn daar ontzettend goed." 

Credit: Girassol
Credit: Girassol

Diner: Porto Cervo, Girassol en Zero 20

"Dat zijn er best wel veel eigenlijk. Op nummer 1 staat Porto Cervo in Almere. Dat is een Italiaans restaurant waar ik graag kom. Ik ben echt dol op de Italiaanse keuken. Girassol in Amsterdam staat op de tweede plaats. Zero 20 is net nieuw, maar behoort nu al tot mijn  favorieten." 

Terras: Anno 20

"Het eerste waar ik aan denk ik dan toch weer Anno 20 in Almere. Ze hebben een fijn terras waar je in de zomer de hele dag lekker kunt zitten." 

Credit: Bulls and Dogs
Credit: Bulls and Dogs

Borrelplek: La Cubanita & Bulls and Dogs

"Ik ga wel eens naar La Cubanita. Daar bestel ik dan geen eten maar gewoon een cocktailtje. Bulls and Dogs is ook een plek waar ik regelmatig kom. Je kunt hier heerlijke hotdogs eten, maar ook lekker borrelen." 

Lees ook
De vijf hotspots van Arie Boomsma
De vijf hotspots van Rens Kroes
De vijf hotspots van Benine Bijleveld

andere artikelen