DGTL heeft de eerste namen voor de volgende editie bekendgemaakt. Het dancefestival opent ook dit jaar weer het festivalseizoen op de NDSM-werf eind april. Onder anderen Ben Klock, Dixon, Kölsch en Laurent Garnier komen in het paasweekend naar Amsterdam. 

Speciaal dit jaar is de aanwezigheid van het DJ-duo Disclosure (DJ-set) die grote bekendheid verworven heeft door de hits ‘Latch’ en ‘You and Me’.  Live performances kunnen op het vooruitstrevende festival ook zeker niet ontbreken en dus kondigt DGTLnamen aan als GusGus (live), Larry Heard aka Mr. Fingers (live), Rampue (live) en Tourist (live). Zoals altijd komt ook lokaal talent bij DGTL aan bod en dus zien we namen terug als OceanicCaristaTitia en het debuut van het Amsterdamse duo Parallells (live). 

De festivalorganisatie, die zich momenteel de meest duurzame ondernemer van Amsterdam mag noemen, heeft als doelstelling om in 2020 het eerste circulaire festival ter wereld te zijn, dat volledig afval- en uitstootvrij is. Grote stappen om dit haalbaar te maken zijn hiervoor al gemaakt.

Het volledige programma wordt op 8 januari bekend gemaakt. Passe-partouts zijn en weekendtickets zijn vanaf nu te koop. De losse dag- en nacht tickets zijn vanaf 8 januari verkrijkgbaar. 

Geef een reactie