Desperados verstopt ADE-passen in amsterdam

De gele vlaggen wapperen eindelijk weer in onze hoofdstad. Dat kan maar één ding betekenen: het Amsterdam Dance Event staat voor de deur. Vanaf volgende week woensdag staat Amsterdam volledig in het teken van party’s met de beste artiesten ter wereld. Dat het event populair is, blijkt uit de vele stijf uitverkochte feesten. Wie achter het net heeft gevist om zijn of haar favoriete artiest na al die tijd weer te bewonderen, heeft nu toch nog een extra kans op de ultieme party ervaring tijdens ADE. Desperados verstopt komend weekend op 9 plekken in Amsterdam in totaal 40 ADE Festival passen.

Desperados is sinds 2019 als main partner verbonden aan het Amsterdam Dance Event. “We vinden het natuurlijk geweldig dat ADE dit jaar weer door kan gaan. Je voelt de positieve energie bij iedereen. De organisatie, artiesten en venues zijn er klaar voor om er een onvergetelijke week van te maken, waar party liefhebbers hun geluk niet op kunnen. Onze collega's hebben de afgelopen weken alle venues weer voorzien van bier en (tap)materialen nadat velen van hen lange tijd gesloten zijn geweest. Het is mooi om te zien dat de populariteit van ADE onverminderd groot is, bijna alle feesten zijn direct uitverkocht", vertelt Nannette de Koning, Marketing Manager Desperados. Ook de mensen die net geen kaartje hebben weten te bemachtigen voor hun favoriete artiesten, maken nog kans op de ultieme party ervaring tijdens het Amsterdam Dance Event. "Vanaf aanstaande vrijdag verstoppen we namelijk op 9 iconische party locaties in de stad ADE Festival passen, waarmee je toegang krijgt tot alle ADE-events en je dus kunt kiezen uit ruim 250 evenementen op meer dan 90 locaties."

Wie twee van de ADE Festival passen wil bemachtigen moet er natuurlijk wel iets voor doen, want ze liggen niet zo maar voor het oprapen. De Koning legt uit hoe de juiste locaties gevonden kunnen worden: “Dit hele weekend worden er verschillende tips vrijgegeven. Wie de aanwijzing weet te ontcijferen, kan de straat op voor de jacht op hun ticket. De eerste die op de juiste locatie de verstopte tickets vindt, krijgt namens Desperados samen met een vriend(in) toegang tot elk ADE-event dat van 13 t/m 17 oktober gehouden wordt."

9 iconische party locaties
Klaar voor de jacht op jouw ADE Festival pas? Trek je dansschoenen vast aan en bereid je voor om je hersenen te kraken en de felbegeerde passen als eerste te bemachtigen. De tips gaan vanaf aanstaande vrijdag 8 oktober live op desperados.nl/ade en worden per mail verstuurd. De hints worden drie dagen lang om 12.00, 14.00 en 16.00 uur vrijgegeven. In totaal worden er 40 passen op 9 locaties in Amsterdam verstopt. Wil jij als eerste alle tips ontvangen? Meld je dan hier aan voor de mailing, je krijgt dan een kleine voorsprong op de rest…

andere artikelen