De vijf hotspots van blogger Kae (Foodnerdz)

Blogger Kae Sutherland is dol op nieuwe hotspots ontdekken, eet het liefst elke dag buiten de deur en deelt op Foodnerdz.nl al haar ervaringen. Omdat zij als geen ander kan vertellen waar in Amsterdam je voor ontbijt, lunch, diner of een lekker ijsje moet zijn, vroegen we Kae haar vijf favoriete hotspots met ons te delen. 

Ontbijt: Corner Bakery

Schermafbeelding 2017-04-23 om 17.59.22

"Allerleukste plekje om te ontbijten! Super knus en onwijs lekker eten. Het eten is ook nog eens fotogeniek, de mooiste kiekjes worden hier gemaakt! Kijk maar eens op de instagram van Corner Bakery.. het water loopt je in de mond!"

Adres: Johannes Vermeerstraat 40, Amsterdam

Lunch: Benji's

Schermafbeelding 2017-04-23 om 18.32.11

"Een nieuwe aanwinst voor Amsterdam Oost! Bij Benji's kun je heerlijk eten op een mooi plekje in een super omgeving! Een absolute aanrader!"

Adres: Wibautstraat 196, Amsterdam

Diner/terras: Girassolgirassol

"Portugees traditioneel eten, hier voelt het even als of je in Portugal bent. Ook qua terras is Girassol mijn favoriete plek. Op dit zonnige terras aan de Amsterdam kan je van heerlijke gerechtjes genieten onder het genot van een wijntje."

Adres: Weesperzijde 135, Amsterdam

IJs: IJscuijpje

ijscypje

"Ik drink geen alcohol dus een favoriete plek om te borrelen heb ik dus niet. Je kunt mij wel wakker maken voor een lekker ijsje van IJscuypje. In de zomer hebben ze heerlijk huisgemaakt ijs en in de winter veranderen ze in "Stamppotje" en verkopen zij, zoals de naam al zegt, stamppotjes."

Adres: Eerste van der Helststraat 27, Amsterdam

andere artikelen