Cirque du Soleil strijkt met met TOTEM-show neer op Malieveld Den Haag

Voor wie gek is op circus en de spectaculaire TOTEM-voorstelling van CIrque du Soleil 11 jaar geleden in Amsterdam heeft gemist, krijgt nogmaals de kans om de show te zien. Cirque du Soleil komt opnieuw naar Nederland en strijkt van 11 oktober tot en met 1 december 2019 neer op het Malieveld in Den Haag. 

Het van oorsprong Canadese Cirque du Soleil heeft zich ontwikkeld tot hét gezelschap dat acrobatiek, kunst, muziek en decobouw samensmelt tot een spectaculaire totaalbeleving. In de voorsteling TOTEM wordt aan de hand van primitieve en moderne mythes de ontwikkeling van de mens door de eeuwen heen centraal gezet. TOTEM laat zien dat de mensheid de kwaliteiten van alle levende wezens in zich draaigt, zelfs de mogelijkheid om te te kunnen vliegen.

Sinds de wereldpremière in Montreal, heeft TOTEM wereldwijd al vijf miljoen toeschouwers getrokken. De show wordt opgevoerd door een cast van 46 acrobaten, acteurs, muzikanten en zangers uit 20 verschillende landen.  Kaarten voor de show zijn beschikbaar in verschillende prijsklassen en zijn via deze website beschikbaar. 

Cirque du Soleil – TOTEM

Vrijdag 11 oktober tot en met zondag 1 december 2019
Malieveld – Den Haag
Aanvang: 20.00 uur

Credit foto: Cirque du Soleil Facebook

andere artikelen