Cheers to the WKND: 25 t/m 27 januari

Bijna WEEKEND! Dat betekent tijd om lekker te borrelen, te eten, een feestje te vieren of een filmpje te pakken. Met je vrienden, lover of je gezin. We kunnen ons goed voorstellen dat je het doordeweeks veel te druk hebt gehad om plannen te maken voor het weekend en daarom helpen we je graag een handje. In 'Cheers to the WKND' lees je elke donderdag onze tips voor het weekend. 

Vrijdag 25 januari

westerpark

Vrijmibo: 5 x de leukste hotspots in het Westerpark

Op zoek naar een fijne borrelplek om je weekend in te luiden? Het Westerpark in Amsterdam is in de winter net zo gezellig als in de zomer en het stikt er van de leuke zaakjes, zoals een wijnbar en een restaurant met de beste Gin & Tonics van de stad. Lees meer...

edelwise1

Feestje: EdelWise 8 jaar

EdelWise, een van de leukste vrijmibo's in Amsterdam, bestaat 8 jaar en dat wordt groots gevierd vanaf 17.00 uur. Voor het tot diep in de nacht helemaal losgaat kun je vooraf nog een goede bodem leggen; voor 25 euro eet je gezellig mee met het 3-gangen menu. Reserveren doe je via www.edelwise.nl en een kaartje voor het feestje koop je via deze link

disco dolly

Feestje: Spice Girls Comeback 

De Spice Girls zijn weer samen, maar de kaarten zijn reteduur en uitverkocht dus organiseert Disco Dolly een Spice Girls-feestje. Kom verkleed als je favoriete Spice Girl inclusief plateuzolen, schreeuw de longen uit je lijf en Spice Up Your Life!

Zaterdag 26 januari

poke bowl

Lunch: 4 x plekken voor de lekkerste Poke Bowl in Amsterdam

Poke Bowl voor lunch? Bij deze vier restaurants in Amsterdam scoor je de lekkerste!

20172801_SneeuwbalFestival_timothy_067

Festival: Sneeuwbal Winterfestival

Ook in Utrecht wordt de winter op feestelijke wijze gevierd met alweer de zesde editie van het Sneeuwbal Winterfesitval. In vijf verschillende verwarmde area’s wordt het koudste seizoen met een flinke korrel zout genomen. Op dit festival kan het niet gek genoeg: van keiharde techno tot denderende house en speciaal voor de echte winterliefhebbers is er Brätwurst en Glühwein. 

kunstenaarsbal

Feestje: Het Kunstenaarsbal

Gek op kunst, theater, vette live acts, ravey electronic dance en jezelf verkleden? Het Sieraad in Amsterdam wordt tot diep in de nacht omgetoverd tot een groot bal waarvoor je mooiste kleurrijke outfit uit de kast mag trekken. Meer weten? Check dit interview met een van de organisatoren over wat je precies te wachten staat.

Zondag 27 januari

oesters 1

Boozy Brunch: Gamba's en oesters @ Pesca

Bij visrestaurant Pesca in Amsterdamkun je de hele middag terecht voor oesters en gamba's voor 1 euro per stuk. Bestel er een lekkere fles cava (9 euro) bij en je zondagmiddag kan niet meer stuk. Wel even reserveren via deze link

vintage kilo

Shoppen: Vintage Kilo Sale Klaproos Amsterdam

Klaproos Amsterdam organiseert een Vintage Kilo Sale (15 euro per kilo) waar je duizenden vintage-, retro- en merkartikelen kunt scoren. Dus ben je op zoek naar een nieuwe outfit maar zit je door de feestdagen nog steeds een beetje krap bij kas? Kom shoppen tussen 11.00 en 17.00 in Amsterdam Noord. 

andere artikelen