Bijna open: pop-up podium UNXPCTD op het Westergasterrein in Amsterdam

Voor alle kunst- en cultuurliefhebbers, andere crea bea's, levensgenieters én mensen die van een feestje houden hebben we heel goed nieuws. De Zuiveringshal op het Westergasterrein in Amsterdam wordt vanaf donderdag 3 september een maand lang omgetoverd tot een pop-up podium voor alles wat je de afgelopen Corona-maanden gemist hebt: dans, cabaret, toneelvoorstellingen, workshops, foodtrucks en zelfs… een klein feestje!

Bij UNXPCTD weet, zoals de naam al doet vermoeden, niet wat je de avond kunt verwachten maar één ding is zeker: je hebt een leuk avondje uit én je geeft de creatievelingen, die vanwege de coronacrisis weinig inkomsten hebben, een steuntje in de rug. 

Wisselende culturele acts, (alcoholvrije)biertjes & silent disco 

Natuurlijk hoef je niet te verhongeren en dus is er gezorgd voor verschillende foodtrucks. Daarnaast is er een alcholvrije Bar 0.020 met de lekkerste alcoholvrije (speciaal)biertjes. Als de naam je bekend voor komt kan dat kloppen. De alcholvrije pop-up bar zat tijdens dry january gevestigd in het centrum en was een groot succes. Gelukkig weten de initatiefnemers, die ook wel van een feestje houden, dat een borrel er ook wel ingaat dus wees niet bang: ook voor alcoholliefhebbers is er genoeg aanbod. 

Wij zijn ontzettend benieuwd naar de acts, maar verheugen ons stiekem het meest op de Silent Disco-feestjes. Daarvoor kun je iedere vrijdag vanaf 16.00 uur terecht bij UNXPCTD. Op de overige dagen, donderdag, zaterdag en zondag is het pop-up podium geopend tussen 16.00 en 00.00 uur. 

UNXPCTD
Vanaf 3 september t/m 27 september (bij succes verlengd) Westergas | Zuiveringshal West
Pazzanistraat 37, 1014DG, Amsterdam
Meer informatie en tickets: klik hier 

andere artikelen