Aftellen: Het avocado-restaurant opent deze maand!

We hebben hier maanden naar uitgekeken en eindelijk is het zover: deze maand opent The Avocado Show haar deuren in de Amsterdamse Pijp. Bij dit eerste avocado-restaurant van Europa kan je onder meer terecht voor avocadoburgers, green bowls en avocadoroomijs. 

Schermafbeelding 2017-03-14 om 09.41.32

Volgens eigenaar Ron Simpson zal de klant bij The Avocado Show niet snel verveeld raken: “De mogelijkheden zijn eindeloos en onze enige spelregel is dat ergens avocado in moet zitten”, zegt Simpson in het Parool. “Als je ervan houdt, zal je in ons restaurant erg gelukkig worden.”

Het restaurant gaat open voor ontbijt, lunch en diner. Maar ook later op de avond, wanneer je iets te veel gedronken hebt en zin hebt in een (gezonde) vette hap, kan je bij de bar terecht voor een late night avocadosnack. Denk bijvoorbeeld aan gepaneerde avocadofrietjes of een gezonde burger.  Klinkt veel beter dan zo'n kleffe hap van de Mc Donalds, niet waar?

Schermafbeelding 2017-03-14 om 09.42.43

Exclusive Tasting

Nog voordat het restaurant open gaat, nodigen de eigenaren de echte diehard avocadofans uit voor een 'exclusive tasting'. Meld je aan via het Facebook-event en wie weet mag jij op vrijdag 17 maart samen met veertig andere avocadolovers de menukaart als eerste uitproberen.

Schermafbeelding 2017-03-14 om 09.30.16

Adres: Daniel Stalpertstraat 57HS, Amsterdam
Website: www.theavocadoshow.com

andere artikelen