5 x plekken voor een heerlijke paasbrunch in Amsterdam

Pasen staat weer voor de deur! Twee dagen die in het teken staan van lekker eten, borrels en gezelligheid met familie en vrienden. Ben jij dit jaar aan de beurt om de paasbrunch te organiseren maar heb je geen idee waar je in godsnaam de tijd vandaan haalt? Wij raden je aan om het jezelf makkelijk te maken en een tafeltje te boeken bij een van deze vijf restaurants waar ze overheerlijke paasbrunches serveren. 

Credit: The Butcher Social Club
Credit: The Butcher Social Club

Golden BUTCHER Ball @ The Butcher Social Club

Bij The Butcher Social Club kun je het hele paasweekeinde in de ballenbak op zoek gaan naar de enige echte golden BUTCHER ball waarmee je kans maakt op leuke prijzen. Verder is er livemuziek, dj's, Mario Kart, FIFA 18 en uiteraard een heerlijke brunch. Op het menu? Een keuze uit verschillende burgers, smoothies en boozy milkshakes. 

Adres: Overhoeksplein 1, Amsterdam
Website: www.the-butcher.com

Credit: Kanarie Club
Credit: Kanarie Club

Paasplayground @ Foodhallen & Kanarieclub

Op eerste Paasdag worden de Foodhallen en de Kanarieclub van 11.00 tot 13.00 uur omgetoverd tot een grote speeltuin voor kinderen. Hier kunnen jouw kinderen zich uitleven in de ballenbak, zich laten smincken en op zoek gaan naar verstopte eitjes, terwijl jij en je partner aan de Gin & Tonic bar kunnen hangen voor speciaal Paas G&T's. Een lekker broodje scoor je bij de Kanarie Club waar ze speciale paasgerechten, zoals Eggs Benedicts, op het menu hebben staan. 

Adres: Bellamyplein 51, Amsterdam
Website: Facebook

Mama makan

Bali paasbrunch @ Mama Makan

Ben je gek op de Indonesische keuken? Op Paaszondag kun je met je hele gezin terecht bij Mama Makan voor een unlimited Bali Brunch. Voor 35 euro krijg je zoveel Indonesische gerechten als je maar wil. Denk hierbij aan Gado Gado en een heerlijke Indonesische soep. Vergeet geen ruimte te bewaren voor het dessert want het dessertbuffet is nogal uitgebreid en biedt dus erg veel keuze. 

Adres: Spinozastraat 61, Amsterdam
Website: www.mamamakan.com

Restaurant C - Januari 2018 (by Dishtales) (2 of 38)

Celsius Lunch @ C Amsterdam

Onze favoriete plek voor de lunch is restaurant C Amsterdam. Bij C is alles tot in de puntjes verzorgd en eet je de lekkerste en meest verrassende gerechten voor een betaalbare prijs. Mocht je dus zin hebben in een fantastische lunch waarbij je heel bijzondere smaken proeft en lekker lang aan tafel kunt zitten, dan is C de plek voor jou! Vergeet bij de lunch trouwens niet om een cocktail- of wijnarrangement te bestellen want dat maakt die overheerlijke lunch helemaal compleet. 

Meer weten over C Amsterdam en het menu? Lees hier onze review. 

Adres: Wibautstraat 125, Amsterdam
Website: c.amsterdam

wilde westen 1

Onbeperkt cocktails @ Het Wilde Westen

Heb je een grote familie of vriendengroep met wie je Pasen viert? Het Wilde Westen is de ideale plek voor grote groepen (met kinderen) voor de paasbrunch. Hier kun je voor 15 euro p.p. onbeperkt genieten van taartjes, sandwiches, soep, eieren en nog veel meer lekkers. Maar het wordt nog leuker en lekkerder: want voor twee tientjes meer kun je er ook nog eens onbeperkt cocktails bij drinken. En wij verklappen alvast dat deze verslavend lekker zijn. Oppassen dus! ?

Adres: Bos en Lommerplantsoen 1, Amsterdam
Website: www.wilde-westen.nl

andere artikelen