Je hebt het vast eens meegemaakt; je staat met een drankje in je hand te dansen en voordat je het weet is er eeng las wijn over je tas heen geklotst. Of nog erger: terwijl jij door de menigte stapt op zoek naar jouw vriendinnen, loop je tegen het bierglas van een onbekende. Dit festivalseizoen kan je jouw favoriete tas beschermen met behulp van hoezen van het Nederlandse merk BIRD. Het lapel komt met een stijlvolle XXS-cover die je over je kleine, maar geliefde tas draagt. 

De BIRD XXS-cover beschermt je tas tegen drankjes, regen en andere weerstand. Ben je van plan om een grotere tas mee te nemen? Ook hier is aan gedacht want naast de XXS-variant zijn er ook de maten mini, medium en maxi verkrijgbaar. Extra fijn: de covers fungeren tevens als je persoonlijke bodyguard want door de hoes kunnen dieven lastiger in je tas komen. 

De praktische maar stijvolle covers zijn met de hand gemaakt en verkrijgbaar in de kleuren zwart, donkerblauw en donkergroen. Naast de standaardmodellen is het ook mogelijk om een eigen BIRD-cover te creeren. Beslis tot in de puntjes het ontwerp en kies zelf je prints. Omdat iedere conver met de hand wordt gemaakt zijn de levertijden hiervan op aanvraag. 

Goed voorbereid zijn op het komende festivalseizoen? Je scoort een XXS-exemplaar voor 79,90 euro via een DM op Instagram. De andere exemplaren zijn te bestellen via bird.shop. 

Geef een reactie