Zielinski and Rozen opent eerste eigen winkel in Nederland

0
Zielinski

Zielinski & Rozen is een ambachtelijk parfumhuis dat dateert uit 1905. De geschiedenis van het merk is synoniem met het erfgoed van de familie en vandaag de dag wordt het merk geleid door de parfumeur-alchemist en ideoloog Erez Rozen. “Ik wil dat een parfum de ziel raakt, de unieke persoonlijkheid weerspiegelt en tegelijkertijd emoties, gevoelens en herinneringen oproept”.

“Geur kan ons veel vertellen: wie we zijn, hoe we ons voelen, hoe we denken, hoe we ons gedragen. Elk ingrediënt telt, net als elk moment” – Erez Rozen.

Erez Rozen zoekt niet naar perfectie. Hij drukt identiteit uit door middel van noten en ingrediënten in plaats van zich te laten beïnvloeden door trends om ons heen. De uit meerdere componenten bestaande en dynamische Zielinski & Rozen-geuren zijn absoluut verschillend van elkaar in hun inhoud en zelfs in hun fysieke eigenschappen, ze roepen emotionele verbinding op, brengen hun eigen associaties voort, men wenst ze elke keer opnieuw te herkennen, spelend met beelden en stijlen, het kiezen van de stemming van de dag. Alleen het hoofdpersonage van Zielinski & Rozen is ongewijzigd – dat ben jij. 

Dit najaar komt Erez Rozen eindelijk naar Europa met de opening van de eerste boetiek langs de Amsterdamse grachten in de bruisende Utrechtsestraat. Bij binnenkomst worden gasten ondergedompeld in vakmanschap door middel van gebruik van natuurlijke materialen en worden ze begroet in de wereld van Zielinski & Rozen. Een gevoel van een plek waar de tijd lijkt te vertragen en unieke geuren de druk van de buitenwereld oplossen. 

De boetiek toont een uniek assortiment geuren bestaande uit parfums, diffusers, geurkaarsen, lichaams-, hand- en haarverzorgingsproducten. Elke fles is de persoonlijke touch van de makers van Zielinski & Rozen; met de hand ondertekend met de belangrijkste ingrediënten en elk product is uniek ten opzichte van de andere met een gelijknamige geur. Zielinski & Rozen's artistieke en creatieve identiteit draait om het bouwen van echte community, in samenwerking met acteurs, kunstenaars, chef-koks, ontwerpers en muzikanten. Voor de Amsterdamse boetiek werkte het merk samen met de Amsterdamse interieurarchitect Framework Studio en lanceerde tegelijkertijd de Europese webshop van het merk online. Alle geuren van Zielinski & Rozen zijn unisex en de prijzen variëren tussen de € 8,50 en € 215 in de boetiek en online. www.zielinskiandrozen.com @zielinskiandrozen_official 

Over de auteur

Anne Tonen

Anne Tonen

Anne Tonen is de founder & owner van Your Daily Life. Ze gaat het liefst elke dag uit eten, is een enorme wijnliefhebber en houdt van een goed feestje. Verder is ze ontzettend nieuwsgierig en gaat ze graag in gesprek met mensen met bijzondere, inspirerende of ontroerende verhalen.

Geen reacties