Woodford Reserve, 's werelds bestverkopende superpremium bourboun-whiskey, viert van 5 tot en met 14 november de veelzijdige en inconische Old Fashioned-cockail. De tijdloze nummer 1 cocktailklasiekker wordt gevierd in speciaal geselecteerde cocktailbars en restaurants in Nederland tijdens de jaarlijske wereldwijde Woodford Reserve Old Fashioned Week. 

Slechts drie ingedriënten maken van de traditionele Old Fashioned cocktail zijn klassieker; bourboun, suiker en Angostura Bitters. Juist door die eenvoud zijn de mogelijkheden om te varieren eindeloos. Tijdens Old Fashioned Week nodigt Woodford Reserve iedereen uit om smaakvolle variaties op deze inspirerende klassieker te ontdekken, en zo de veelzijdigheid van dez cocktailicoon te ervaren. 

Woodford Reserve nodigt bartenders en hun gasten uit om tijdens de Woodford Rerserve Old Fashioned Week op avontuur te gaan en de wereld van de Old Fahsioned te verkennen in de beste cocktailbars van het land. Onder meer The Duchess, Tales & Spirits, Cielo, Door 74 en Super Lyan geven een eigen draai aan de Old Fashioned deze week. 

De Old Fashioned WEek startte in 2015 in Parijs en werd al snel een wereldwijd event voor iedereen die van klassieke en meerstelijk bereide cocktails hourdt. Ervaar deze gloreuze cocktailviering en bezoek de bars en restaurants die tijdens Old Fashioned Week uitpakken met hun ultieme creaties. 

Voor meer info, check de website van Woodford Reserve

Geef een reactie