Volledige line-up party cruise The Ark bekend

0

De vijfdaagse party cruise The Ark heeft vandaag haar volledige line-up bekend gemaakt. Onder anderen Faithless (DJ Set), Luciano, Loco Dice, Adriatique, Olivier Weiter, Reinier Zonneveld, Claptone en Patrick Topping stappen aan boord van Vicion of the Seas. In totaal zullen er meer dan 100 dj's aanwezig zijn om jou de feestvakantie van je leven te bezorgen. 

Op het gigantische cruiseschip, dat je vorig jaar op vele vlogs en instagram-accounts voorbij zag komen, worden vier podia geplaatst waarbij jij onder de zon, de sterren en de maan helemaal uit je dak kan gaan. Het luxe schip zal vanuit Barcelona naar Ibiza en weer terug vragen. 

RCI_Vision_ExteriorLand_UR

Wie voor de eerste afvaart (30 augustus tot 3 september) kiest, krijgt toppers als Booka Shade, Camelphat, Claptone, Nic Fanciulli en Patrick Topping. Daarnaast laat Sister Bliss oude tijden herleven met haar ‘Faithless Dj Set’. Tijdens de tweede afvaart (3 tot 7 september) hebben dj’s als Adriatique, Art Department, Dada Life, Loco Dice en Luciano het roer in handen, bijgestaan door hitmachines als Fatman Scoop en Infinity Ink. 

Over lekker eten en drinken hoef je je tijdens deze cruise trouwens geen zorgen te maken, want de organisatie heeft dit jaar vol ingezet op culinaire kwaliteit. Zo geeft chef-kok Ron Blaauw op 2 en 3 september leiding aan de keuken en raak je op 30 september met de Amsterdamse Chin Chin Club in Oosterse sferen. Verder is restaurant De Oesterput uit Blankenberge de hele vaart aanwezig. 

Koop je kaartje nu!

Kaarten voor The Ark zijn te koop vanaf 149 euro per persoon. Dit is het kortste arrangement van 2 dagen en 1 nacht. Voor 4 dagen en 3 nachten betaal je vanaf 549 euro per persoon. Het basisarrangement (5 dagen en 4 nachten) komt uit op 694 euro per persoon. 

Inclusief alle maaltijden en water/koffie/thee aan boord, alle dj-sets en alle faciliteiten en extra animaties van het schip.

Exclusief vlucht van en naar de haven van vertrek, persoonlijke uitgaven aan boord van het schip, excursies en de persoonlijke uitgaven tijdens de tussenstops.

Meer info over The Ark Cruise vind je op www.theark.cruises

Over de auteur

Anne Tonen

Anne Tonen is de founder & owner van Your Daily Life. Ze gaat het liefst elke dag uit eten, is een enorme wijnliefhebber en houdt van een goed feestje. Verder is ze ontzettend nieuwsgierig en gaat ze graag in gesprek met mensen met bijzondere, inspirerende of ontroerende verhalen.

Geen reacties